BIJESNA NAPUSTILA STUDIO

Nedu Ukraden obrukali u TLZP: Proglasili je finalistkinjom, pa je poslali kući!

Showbizz 22.12.14, 15:48h

Nedu Ukraden obrukali u TLZP: Proglasili je finalistkinjom, pa je poslali kući!
Veliku i potpuno neopravdanu neprijatnost je doživjela slavna Neda Ukraden u polufinalnoj emisije takmičenja 'Tvoje lice zvuči poznato'

Voditelji su je najprije, poslije glasanja publike i žirija, proglasili jednom od finalista, da bi joj potpm saopštili da nije ušla u finale.

 

Poslije glasanja žirija i publike Neda Ukraden, Ivan Jevtović, Elena Risteska, Katarina Bogićević i Nenad Okanović su imali isti broj glasova 15. U tom trenutku Neda se nalazila na trećoj poziciji, pa su je voditelji prozvali na podijum kao jednu od finalista.

 

Ali, samo nakon nekoliko sekundi uslijedio je pravi šok i za renomiranu pjevačicu, ali i za sve gledaoce emisije! Voditelji su joj se izvinili i objasnili da umjesto nje u polufinale finale ide glumac Nenad Okanović. On je imao više glasova publike i po pravilima produkcije našao se ispred pjevačice.

 

Neda se sklonila sa scene veoma zbunjena i iako je zagrlila i čestitala Okanoviću, nije se pojavila kada je mlada Katarina Bogićević otpjevala svoju pobjedničku pjesmu. Voditelji su se izvinili na svojoj brzopletosti i obrazložili da je reč o živoj emisiji.

 

U finale su se plasirali Bane Mojićević, Jelena Gavrilović, Nenad Okannović, Katarina Bogićević i Elena Risteska.

 

(alo.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI