NAPOKON ZNAMO

Pokušajte pogoditi koje ime je Nikolina Pišek dala svojoj kćerkici

Showbizz 22.12.14, 12:02h

Pokušajte pogoditi koje ime je Nikolina Pišek dala svojoj kćerkici
Prije nepuna dva tjedna Nikolina Ristović drugi je put postala mama, a televizijska voditeljica tportalu je otkrila koje su ime ona i suprug, povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović, odabrali za svoje prvo dijete

'Zove se Una Sofia. Za Unu sam bila sigurna dugo, a svidjelo nam se i ime Sofia jer je baš nekako arhaično. Ne toliko često i pristaje joj značenje tog imena. Izgleda kao mala mudrica. Zato smo joj i dali dva imena. I moja Hana ima dva imena, a drugo joj je Leonarda', rekla nam je Nikolina koja je ime za malenu Unu Sofiu Ristović u zagrebačkom matičnom uredu registrirala još prije sedam dana, i to kako nam je rekla, čim je mogla izaći iz bolnice.

 

Vidoje i Nikolina vjenčali su se prošle godine u Monte Carlu, a zavjete su izmijenili ispred najbližih članova obitelji i prijatelja. Kuma joj je bila bliska prijateljica Snježana Mehun. Nakon udaje voditeljica je promijenila prezime i preselila se u srpsku prijestolnicu gdje je dobila posao na jednoj nacionalnoj televiziji.

 

Iz veze s novinarom Markom Cigojem ima 17-godišnju kćer Hanu, a ni Vidoju Una Sofia nije prvo dijete s obzirom da iz prvog braka također ima kćer.

 

 

(telegraf.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI