NASTOJALO SE ZATAŠKATI

Brutalna tučnjava u centru Zagreba, policija satima čuvala krvavi trag

Hronika 20.12.14, 21:04h

Brutalna tučnjava u centru Zagreba, policija satima čuvala krvavi trag
Mrlju većina prolaznika uopće ne bi niti primijetila da oko nje nije obigravao mladi policajac u uniformi

Krvava mrlja promjera tridesetak centimetara na križanju Jurišićeve i Palmotićeve, koju većina prolaznika uopće ne bi niti primijetila da oko nje u subotu prijepodne nije obigravao mladi policajac u uniformi, jedini je trag brutalne tučnjave koja se na tome mjestu dogodila samo par sati ranije.

 

Policajac koji je stalno sprečavao pješake da slučajno ne ugaze u mrlju, privukao je poglede brojnih prolaznika budući da se sve odvijalo samo desetak metara od glavnoga gradskog trga.

 

Policajac je skakao čas na jednu stranu, čas na drugu dok su ga neki prolaznici začuđeno gledali zbog čega ih zaustavlja. Neki su se čak i naljutili, niti ne primjećujući da bi sasvim sigurno ugazili u krv mladića koji je tu napadnut u ranim jutarnjim satima.

 

Prema policijskim informacijama, Hitna pomoć je prijavila da je na tome mjestu pronađen teško ozlijeđeni mladić koji je imao nekliko fraktura na glavi i koji je, sudeći prema lokvi, obilno krvario.

 

Dojava je stigla oko 4 sata ujutro, a mladić je kolima Hitne pomoći prevezen u KB Dubrava gdje je zadržan na liječenju, no nije u životnoj opasnosti.

 

policija-6-3-736658s0

 

(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

 

BLIN
KOMENTARI