MISTERIOZNA SMRT

Bivša djevojka Željka Mitrovića pronađena mrtva: 'Bili smo u bliskoj vezi sedam godina'

Hronika 20.12.14, 09:43h

Bivša djevojka Željka Mitrovića pronađena mrtva: 'Bili smo u bliskoj vezi sedam godina'
Željko Mitrović, vlasnik 'Pinka', saslušan je u srijedu u policiji u istrazi misteriozne smrti Ivane Bakić Bodrožić (31), koja je prošlog četvrtka nađena mrtva u sobi 'Hajata', saznaje 'Blic'

- Mitrović je sam došao u beogradsku policiju i tražio da razgovara sa inspektorima koji vode istragu o Ivaninoj smrti. Upućen je u kancelariju i tamo je dao zvaničan iskaz. Saslušanje je trajalo nekoliko sati. Vlasnik “Pinka” rekao je da ga je Ivanina smrt veoma potresla, jer je sa njom bio u bliskoj vezi posljednjih sedam godina. Izjavio je da su se upoznali kada je ona došla da radi u njegovoj kompaniji. Ispričao je i svoje posljednje kontakte sa njom, kao i da je Ivana u sobi, koju je iznajmila kompanija “Pink internešenel”, bila po njegovom odobrenju. Mitrović je rekao da je kobnog dana bio u “Hajatu” sa suprugom Milicom na proslavi rođendana Veljka Ražnatovića, ali da nije ulazio u hotelsku sobu u kojoj je bila Ivana - kažu u policiji.

 

Kako tvrde u policiji, Mitrovićev iskaz potvrđuju i do sada prikupljeni dokazi.
 

- Prema pregledanim snimcima iz hodnika koji vodi u sobu 326 u kojoj je Ivana bila, osim nje u sobu nije ulazio niko drugi. Međutim, za svaki slučaj DNK uzorci pronađeni u sobi u “Hajatu” biće upoređeni sa njoj bliskim osobama, posebno sa onima s kojima je kobne večeri razgovarala telefonom i razmenjivala SMS - kažu u policiji.

 

Mitrović je, prema saznanjima “Blica”, izjavio i da Ivana nije imala razloga da izvrši samoubistvo, da ne vjeruje da je “digla ruku na sebe” već da je nehotično ubrizgala veću količinu lijeka. 

 

U policiji tvrde i da, prema izveštaju obducenta, nijedan trag ne upućuje na to da je neko drugi Ivani ubrizgao smrtonosnu dozu.
 

- Da je neko njoj na silu ubo braunilu a zatim i smrtonosnu injekciju, na Ivaninom telu ostali bi tragovi borbe, kojih nema - kažu u policiji.
 

Nekoliko Ivaninih bliskih prijatelja u policiji je izjavilo da je ona i ranije koristila “propofol” za uspavljivanje.

 

U dijelu istrage koji se odnosi na to odakle Ivani lijek koji se koristi isključivo u bolničkim uslovima, juče je saslušana medicinska sestra, inače njena bliska prijateljica. Njenu izjavu, međutim, nisu željeli da komentarišu ni u policiji ni u tužilaštvu.

 

 

(blic.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI