EVO I ZBOG ČEGA

Muškarci priznali: Ovo su najveće greške koje radimo u seksu

DEPO PLUS 20.12.14, 09:20h

Muškarci priznali: Ovo su najveće greške koje radimo u seksu
Kažu da se najčešće kajemo zbog stvari koje nismo uradili. Ali postoje stvari koje smo uradili, a zbog kojih se takođe kajemo. Jedna od njih je izbor partnera za seks. Predstavljamo vam priču o pokajanjima muškaraca kada je u pitanju izbor partnerki

Žao mi je zbog udate prijateljice

- Dugo smo bili prijatelji, a spetljali smo se poslije njene udaje. Oboje smo nastavili dalje, ali sada više ne pričamo. Znam da nema nazad, ali da mogu da vratim vrijeme, ne bih tako postupio nikako- kaže čitalac.

 

Spavao sam s prijateljicom dok je ona prekinula vezu

- Iako je bila njena zamiso, ali spavati sa prijateljicom dok je njena veza bila "na pauzi", bila je najveća greška. Ona se ubrzo pomirila sa dečkom, a naš odnos je postao više nego čudan- rekao je jedan čitalac.

 

Nije trebalo da izgubim nevinost prije braka

- Najviše se kajem što sam nevinost izgubio ijbraka. Tako sam ljudima davao dio sebe iako sam znao da ne mislim ništa ozbiljno dalje sa njima. Usput sam izgubio dio sebe.

 

Spavao sam sa bivšom djevojkom mog prijatelja

-Spavao sam sa bivšom djevojkom dobrog prijatelja, što mu je ona kasnije priznala. A naše prijateljstvo se završilo i to ne mogu sebi nikad oprostiti.

 

Žao mi je što sam seks shvatao previše ozbiljno

-Shvatao sam seks previše ozbiljno, a vrlo često nije imalo potrebe. Seks treba da bude zabavan, nema potrebe stvarati bilo kakav pritisak.

 

 

(b92.net/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI