STRAVIČNA OTKRIĆA

Na božićnim zabavama opijali su, zlostavljali i ubijali dječake, a sve je to gledao član vlade...

Hronika 20.12.14, 08:49h

Na božićnim zabavama opijali su, zlostavljali i ubijali dječake, a sve je to gledao član vlade...
Jednog su drugog dječaka dvojica muškaraca tako krvnički pretukli da je od ozljeda umro, a sve je, tvrdi Nick, gledao i član vlade M. Thatcher

Pedofilski lanac u samom srcu britanskog parlamenta istražuju detektivi Scotland Yarda pokušavajući otkriti tko je odgovoran za smrt trojice dječaka te seksualna zlostavljanja na desetke druge djece.
 

Policija ima jednog svjedoka, kojeg zovu Nick, a koji je kao dječak također bio sudionik 'zabava' za pedofile u luksuznom stanu pokraj Westminsterske palače.
 

Nick tvrdi da je vidio kako je jedan konzervativni zastupnik parlamenta zadavio dječaka dok je drugi dječak brutalno ubijen ispred ministra kabineta tadašnje premijerke Margaret Thatcher.
Detektiv koji vodi istragu o 'VIP mreži zlostavljača djece' kazao je kako vjeruje da Nick govori istinu i da je vjerodostojan svjedok.
 

Nick je ispričao kako su djeca, od sedam do 16 godina, dovođena na zabave, uključujući i božićne, koje su se često održavale na Trgu Dolphin, u blizini parlamenta, gdje se nalazila luksuzna zgrada u kojoj su živjeli parlamentarci koji nisu bili iz Londona. No, na zabavama je sudjelovala krema britanskog društva; ugledni članovi vojske, odvjetnici te politički establišment. Prije nego što bi zlostavljali djecu, davali bi im alkohol, najčešće viski.

 

Najšokantnije su Nickove optužbe na račun konzervativnog zastupnika koji je, tvrdi, ubio dječaka, 12-godišnjaka, tijekom sadističkog iživljavanja nad njime. Sve se dogodilo 1980. godine.

 

'Bio sam tamo i vidio kada se to dogodilo. Ni sam ne znam kako sam se izvukao od tamo', ispričao je za portal Exaro a prenosi The Daily Beast.

 

Jednog su drugog dječaka dvojica muškaraca tako krvnički pretukli da je od ozljeda umro, a sve je, tvrdi Nick, gledao i član vlade M. Thatcher. Treći je dječak, kazao je, ubijen tako što ga je član pedofilske mreže namjerno pregazio automobilom.

 

Među zlostavljačima djece su, kazao je Nick a potvrdio još jedan svjedok, bili i visokorangirani službenici policije. Jedan pokušaj istrage ovog strašnog slučaja već je propao početkom 80-tih. Sve je stopirano zbog 'jakih imena' britanskog establišmenta koja su se nalazila na listi potencijalnih osumnjičenika.

 

Sada pak iz Scotland Yarda pozivaju i drugu djecu koja su bila zlostavljana da im se jave.

 

 

(dnevnik.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI