Foto / Spremna za modne piste

Ovako izgleda Nikolina Pišek samo 17 dana nakon porođaja

Showbizz 19.12.14, 21:06h

Ovako izgleda Nikolina Pišek samo 17 dana nakon porođaja
Nikolina Ristović u trudnoći je dobila tek nekoliko kilograma koji su nestali s porođajem pa se zgodna mama već uvukla u svoju garderobu i očarava dobrim izgledom.

 


Voditeljica i diplomirana dizajnerica Nikolina Ristović u utorak, 2. decembra u zagrebačkoj Petrovoj bolnici na svijet je donijela svoju drugu djevojčicu. Iako je planirala roditi prirodnim putem, liječnici su se odlučili za carski rez, zbog čega njezin suprug Vidoje nije mogao biti uz nju. Nakon što je sedam dana provela u bolnici, porodica uživa u toplini svog zagrebačkog doma, a lijepa mama predah od majčinskih obaveza potražila je u društvu prijatelja.

 

nikolina-pisek-nakon-poroda


Sunčani četvrtak iskoristila je za kratko druženje s Markom Grubnićem. Premda je prije samo tri dana izjavila kako se ni u ludilu nije mogla nadati da će se ikada veseliti odlasku u poštu što joj je najveseliji izlazak u proteklih petnaest dana, jučer je uživala na sunčanoj špici s prijateljem.


Svi oni koji su se zatekli u njezinoj blizini bili su vidno iznenađeni njezinom figurom. Iako je svoju djevojčicu rodila prije samo 17 dana, Nikolina izgleda kao da bi sada mogla prošetati pistom. Nije tajna kako je i prije 17 godina, kada je rodila kćer Hanu, koju ima iz veze s Markom Cigojem, dobila tek osam kilograma. I ovoga puta trudnoća je protekla s malo kilograma koji su s porođajem nestali pa se atraktivna 41-godišnja mama već uvukla u svoju garderobu.

 

(Tportal.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI