SUDBONOSNI SUSRET PRIJE ŠEST GODINA

Ovo je ljepotica zbog koje se Putinov ljubavni život otima kontroli?!

Hronika 19.12.14, 12:17h

Ovo je ljepotica zbog koje se Putinov ljubavni život otima kontroli?!
Kada su ga prije šest godina povezivali sa Kabajevom, danas 31-godišnjakinjom, ljutito je osudio 'one sa odvratnim nosevima i erotskim fantazijama koji vrebaju tuđe živote'

Vladimir Putin je u četvrtak obznanio da je opet zaljubljen, što je potpalilo glasine da je u vezi sa olimpijskom gimnastičarkom Alinom Kabajevom.


Negirajući da je njegov ljubavni život "potpuno podivljao", razvedeni ruski predsjednik objavio je da voli i da je voljen, ali je odbio otkriti identitet svoje nove partnerice.

 

Putin je sam već više od godinu, nakon što se razveo od supruge Ludmile sa kojom je bio u braku 30 godina. Sve do juče je njegov ljubavni život u Rusiji bio tabu tema, no na godišnjoj pres-konferenciji novinari su ga upitali ima li vremena za suprotni spol. 62-godišnjak je odgovorio:


"Imam, da vam kažem."


Kada su ga prije šest godina povezivali sa Kabajevom, danas 31-godišnjakinjom, ljutito je osudio "one sa odvratnim nosevima i erotskim fantazijama koji vrebaju tuđe živote".


Prošlo je više od godinu kako se Putin razveo od Ludmile, sa kojom ima dvije odrasle kćerke i koja se nikada nije pojavljivala u javnosti.


U četvrtak je novinarima rekao: "Moj prijatelj iz Evrope, veliki gazda, nedavno me pitao: "Slušaj, imaš li ljubav u svom životu?"


'Ja kažem: "U kojem smislu?" "Volite li nekoga?" Kažem, "da".


"I da li neko voli vas?" Kažem, "da". Mora da je mislio da sam potpuno podivljao.


"Hvala Bogu", rekao je, prije nego što je spustio čašu votke. Sve je u redu. Ne brini."


Putin je sve do sada odbijao da govori o svom privatnom životu, i o glasinama da ima tajnu porodicu. Rekao je da je ostao blizak sa Ludmilom.


"Imamo vrlo dobar, prijateljski odnos. Viđamo se redovno", rekao je Putin.


"Da ne spominjem djecu, to se podrazumijeva. Ne toliko često koliko bih volio, ali sve je u redu."

 

(Oslobođenje/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

BLIN
KOMENTARI