BAŠ JE ZNAO IZABRATI

Ova ljepotica je supruga jednog od najvećih sportista s ovog prostora: Znate li kojeg?

Showbizz 18.12.14, 15:28h

Ova ljepotica je supruga jednog od najvećih sportista s ovog prostora: Znate li kojeg?
Aleka Kamila, bivša grčka manekenka i supruga našeg košarkaša Peđe Stojakovića jedna je od najlepših pratilja domaćih sportista. Njihov brak traje od 2006. i za sad imaju troje dece

 - Da je do mene, imao bih petoro ili šestoro djece. Ali ja znam kroz šta Aleka prolazi, to nije nimalo jednostavno,  porođaj i sve što ga prati. Ona je sretna sa brojem tri, a ja mislim da je to pristojno velika porodica- rekao je Stojaković.

 

Vjenčanje ovog para je održano 2006. u crkvi Svetog Dimitrisa u Solunu., vjenčanju je prethodila dugogodišnaj veza i titula najlepšeg srpsko-grčkog para, kako su ih nazvali u grčkim medijima. Aleka i Peđa  imaju troje djece, brigu o djeci košarakaš rado preuzima.

 

 

- Naravno da mijenjam pelene. Toga se ne treba stidjeti. U početku, sa sinom Andrejom sam se malo plašio, ali sam morao to da uradim. Aleksandra je često zauzeta, pa meni pripadne taj zadatak i ja uživam da brinem o mojim bebama - dodao je Stojaković.

 

Srpski košarakaški as je odavno ušao u NBA historiju, a prije nekoliko dana je Sakramento njegov dres sa brojem 16 povukao pod svodove svoje dvorane. I na tom događaju Aleka je bila uz njega.

 

 

(blic.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI