Zaratili Arkanovi sinovi

Veljko poručio bratu: Nisi me video 15 godina, a širiš laži o meni!

Showbizz 17.12.14, 19:47h

Veljko poručio bratu: Nisi me video 15 godina, a širiš laži o meni!
Nakon što je Vojin Ražnatović, sin Željka Ražnatovića Arkana iz braka sa Natalijom Martinović, preko svoje Facebook stranice isprozivao svog polubrata Veljka Ražnatovića, i ironično komentarisao njegovu proslavu 18. rođendana, Veljko je uzvratio istom mjerom.

 


Naime, najprije je Vojin na na svom Facebook profilu prokomentarisao Veljkovu navodnu izjavu da je njihov otac i dalje živ, napisavši:


"I meni se isto Tata javio sa Kipra ili Kariba (loša mreža bila na jahti) da mi kaže da je ok i da me pita kako ovom malom stoji sat. Saopštio sam mu da nažalost nisam stigao na "žurku veka" jer je kolona vozila iz SPS-a zauzela ceo parking oko hotela. Zamolio me je da nikom od vas da ne govorim da je živ i razotkrio mi je poverljivu informaciju da mu jako nedostaje Sjenički sir sa Kalenić pijace".

 

vojin-raznatovic-status


Veljka je ovo očigledno pogodilo, pa nije ostao dužan svom polubratu.


"Umesto sarkazma i teranja ljudi da veruju u nešto što i ti znaš da ja NIKADA NE BIH rekao, treba da se zapitaš zašto nisi prisustvovao da čuješ i vidiš mlađeg brata posle 15 godina. Svaka reč je suvišna", napisao je Veljko.

 

veljko1

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI