KULTNI FILM

Tim Burton i Winona Ryder ponovo ujedinjuju snage: Snima se nastavak 'Bubimira'

Mediji 17.12.14, 14:28h

Tim Burton i Winona Ryder ponovo ujedinjuju snage: Snima se nastavak 'Bubimira'
Američki redatelj Tim Burton otkrio je u nedavnom intervjuu za MTV da je nastavak horor komedije iz 1988. "Bubimir" (Beetlejuice) "bliži nego ikada", piše Consequence of Sound

"Oh, da!", uskliknuo je oduševljeno taj ekscentrični redatelj kada su ga u intervjuu upitali da li će ponovno preuzeti redateljsku palicu. Rekao je i da on nije jedino poznato lice koje se vraća u nastavak te filmske uspješnice te da će u njemu ulogu ponoviti i Winona Ryder kao heroina Lydia Deetz.

 

"Oh, da, da, da, da". "Oh, da, oh, da. Da, da, oh da", komentirao je Burton Winonin povratak. Otkrio je i da je vidio preliminarni scenarij za film i ocijenio da je "prilično dobar".

 

Za ponovni Burtonov interes u Bubimirov svemir fanovi bi mogli zahvaliti i bendu The Killers. Naime, dok je radio s Ryder i rockerima iz Nevade na njihovom videu iz 2012. "Here With Me", ponovno se  zaljubio u specijalista za egzorcizam.

 

"Radio sam s Ryder, a prije toga se nismo vidjeli jako dugo......Bila je tako super", objasnio je Burton. "Bio sam sretan što je vidim. On i Michael Keaton...i taj karakter, jednostavno mi nedostaje, postoji  neka sloboda vezano uz taj karakter koju volim".

 

Vezano uz repriziranje uloge Bubimira, Keaton je još u veljači za MTV rekao da je slao e-mailove Burtonu te da je pričao sa scenaristom nekoliko puta, ali da je sve bilo preliminarno. Glumac je istaknuo da  bi, ako bi nešto opet trebao ponoviti, ponovio ulogu Bubimira.

 

"No, to od Tima zahtijeva da bude uključen na ovaj ili onaj način", dodao je.

 

Bubimir 2 zasad nema datum proizvodnje. Budući da je redatelj zauzet adaptacijom filma "Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children" koja  izlazi 2016., fanovi bi mogli još neko vrijeme čekati.

 

Glasovita fantastična horor komedija Tima Burtona o duhovima koji iz kuće pokušavaju izbaciti antipatične žive ljude osvojila je jedan Oscar.

 

 

(FENA/dh)

BLIN
KOMENTARI