PJEVAČICA ŠOKIRANA

Nastup Nives Celzijus cenzurirali, a nju izbacili iz showa jer je bila previše provokativna

Showbizz 16.12.14, 14:24h

Nastup Nives Celzijus cenzurirali, a nju izbacili iz showa jer je bila previše provokativna
Nakon što je ovog vikenda emitirana epizoda showa 'Tvoje lice zvuči poznato' na programu Nove TV, Nives Celzijus ostala je neugodno iznenađena

Naime, upravo ona je bila gost žirija ovog tjedna, a izvela je i svoj singl 'Inferno'. Međutim, tijekom emitiranja epizode, njezin nastup je cenzuriran.

 

'Kome smeta Nives Celzijus? Pitala se to jučer i sama pjevačica kao i njezini brojni fanovi koji su ostali uskraćeni za pravu video poslasticu jer je Nova TV bez ikakve najave iz uredno unaprijed snimljene nedjeljnje polufinalne emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' izbacila koreografirani live nastup njezine nove pjesme 'Inferno'', stoji u priopćenju za medije Nivesinog tima.

 

'Priznajem da sam zbunjena i rijetko mi to kada događa da ne znam što reći. Nastup je upravo napravljen zajedno s produkcijom showa kako bismo publiku ostaviti bez daha i digli gledanost emisije. Nitko me nije kontaktirao niti najavio problem, a i ne vidim razloga za izbacivanje nastupa', rekla je Nives.

 

'Mjesec dana smo s cijelom produkcijom emisije pripremali nastup, birali pjesmu, koreografiju, koju je čak radio naš zajednički koreograf, čuveni Igor Barberić s plesačima Nove TV. Danima smo imali probe i ako je nekome nešto smetalo, mogao je to odmah reći. Čak nisam bila ni toliko provokativna kao neki natjecatelji jer je to ipak njihova emisija, a ja sam samo gošća. Zbunjena sam tim više jer nitko s kim sam surađivala na Novoj TV o tome nema pojma', komentirala je pjevačica.

 

'Želim vjerovati da se radi o nekom teškom nesporazumu jer ne vjerujem opaskama nekih ljudi koji tvrde kako je to namjerno pokvareno napravljeno u zadnji čas jer ja nekome smetam. Ako je to ne daj Bože tako, onda je to žalosno, a ta eventualna moja konkurencija izgubila je kompas', istaknula je Nives Celzijus.

 

 

(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI