HOROR U SUSJEDSTVU

Monstruozno: Trudnu maloljetnicu zarobili, bičevali i silovali!

Hronika 16.12.14, 08:08h

Monstruozno: Trudnu maloljetnicu zarobili, bičevali i silovali!
'Pobit ću vas, raskomadati i poslati poštom u paketu', grmio je vođa na obitelj nesretne djevojke

 

Zbog protupravnog oduzimanja slobode trudnoj 17-godišnjoj tinejdžerici te prijetnji njezinoj obitelji da će ih ubiti i poslati kući poštom u paketu, nakon četiri mjeseca Županijsko odvjetništvo u Zagrebu podiglo je optužnicu protiv njezina muža T.M. (19) te svekrve Lj.M. (48) i svekra S.K. (44) koji se trenutno nalaze iza zatvorskih rešetaka.

 

Moderno ropstvo

- Šta ste došli? Šta hoćete? Pobit ću vas i poslati doma poštom u paketu - vikali su početkom kolovoza majci, sestri i ujni 17-godišnje trudnice mlađahni zet i njegov otac, a podržala ih je i njegova majka. Prava drama odvijala se u jednom zagrebačkom kvartu, nakon čega se prestravljena obitelj poželjne snahe koju je nova obitelj pretvorila u ropkinju obratila policiji za pomoć.

 

Optužnica tereti bračni par Lj.M. i S.K. te njihova sina T.M. da su od svibnja do 9. kolovoza u obiteljskoj kući u Zagrebu držali zatočenu 17-godišnju sinovljevu suprugu. Ograničavali su joj kretanje i kontakte s roditeljima, prisiljavali je na težak fizički rad, a sve to je bilo popraćeno psovkama i fizičkim maltretiranjem.

 

Strah od pobačaja

Navodno su joj svaki put pokazivali i revolver koji bi se, ako bude neposlušna, mogao “na njoj i isprobati”. Umjesto da u miru provodi trudničke dane i privikava se na buduću ulogu majke, 17-godišnjakinja je grcala u suzama, živjela u strahu više mjeseci i riskirala da pobaci dijete.

 

Osim te torture, njezin 19-godišnji muž ju je u srpnju, tvrdi još tužiteljstvo, u kući fizički prisilio na spolni odnos. Proradile su, navodno, i šake.

 

Noćna mora

Slučaj je dobio stravičan epilog 8. kolovoza, kada su buduću mladu majku došle vidjeti njezina majka, sestra i ujna. Nije im se javljala na telefon pa su se zabrinule i iznenada banule na vrata obitelji svoga zeta. Tada su na užasan način osjetile da nisu dobrodošle.

 

Odmah po ulasku u dvorište dočekao ih je svekar s bičem u ruci kojim je pokušavao udariti sestru sinovljeve supruge. Ona mu se izmicala pa su pale i teške prijetnje ubijanjem, komadanjem i slanjem tijela paketom na kućnu adresu. Vidjevši da nema dijaloga i da je život 17-godišnjakinje ugrožen, digle su na noge policiju.

 

Da zet nije “cvijeće”, obitelj mlade doznala je prekasno jer je u početku taj brak doista i bio pun ljubavi. No, uskoro se pretvorio u rijetko viđenu noćnu moru.

 

 

(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI