Misteriozna smrt u hotelu Hayat u Beogradu

Sa iglom u veni: Kćerka srpske poslanice nađena mrtva, prije smrti na Facebooku napisala....

Hronika 13.12.14, 18:06h

Sa iglom u veni: Kćerka srpske poslanice nađena mrtva, prije smrti na Facebooku napisala....
Iva Bodrožić, kćerka Nade Bodrožić iz DS, pronađena mrtva u hotelskoj sobi. Policija pretpostavlja da se predozirla narkoticima

 

Ivana Bakić Bodrožić (31), kćerka narodne poslanice Demokratske stranke Nade Bodrožić, pronađena je mrtva u četvrtak ujutru u sobi 326 hotela „Hayat“ na Novom Beogradu. Tijelo nesretne djevojke pronašao je jedan od zaposlenih, a u desnoj podlaktici imala je navodno špric, pa se pretpostavlja da se predozirala.

 

Nije ubijena

 

Zaposleni su slučaj prijavili policiji i Hitnoj pomoći, koja je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt. Tijelo Ivane Bodrožić preneseno je u Institut za sudsku medicinu, gdje će biti urađene toksikološke analize i utvrđen tačan uzrok smrti.

 

Izvor Kurira blizak istrazi navodi da se Ivana predozirala narkotikom.

 

- Prema prvim informacijama, pretpostavlja se da je devojka preminula od prekomerne doze droge. Isključena je mogućnost da je ubijena. Telo je prebačeno u Institut za sudsku medicinu kako bi se obavila obdukcija. Nakon rezultata toksikološke analize znaćemo o kom je narkotiku reč i u kojoj količini ga je devojka uzela - rekao je sagovornik Kurira iz MUP.

 

ivana-bakic-bodrozic

 

Nesretna Ivana Bodrožić je neposredno pred smrt objavila status na društvenoj mreži Facebook:

 

- Borim se. I protiv sebe i protiv drugih. Emocije? Ne, hvala. Ne kajem se ni zbog čega što sam uradila. Tako je trebalo biti. Promenila sam se. Život me je promenio. Smejem se, plačem, padnem, pa ustanem, volim, dišem. Uvek optimistična. S vremenom sve jača i jača. Nema odustajanja, nije me bog stvorio za to. Uvek hrabra da kažem dve reči: „Dobro sam“ - napisala je Ivana u četvrtak u 1.45 sati.

 

Dva dana prije nego što je njeno tijelo pronađeno, na Facebooku je podijelila pjesmu „Pukni, zoro“ koju uživo, u pratnji klavijaturiste, izvodi Marija Šerifović.

 

ivana-bakic-bodrozic-1

 

Družila se s poznatima

 

Ivanu Bakić Bodrožić svi znaju kao Ivu, a uglavnom se družila s biznismenima iz srpskog jet-seta.

 

- Iva je živela u Austriji i Nemačkoj, a u Srbiju je doputovala 8. decembra. Često je bila u društvu moćnih ljudi iz Srbije. Bila je veoma vezana za majku Nadu i ponosila se njenim poslovnim uspesima - kaže izvor Kurira.

 

(Kurir-info.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI