VIDEO/ Profesor tvrdi da je to ucjena

Seks skandal trese Prištinu: Studentica pristala da spava sa sudijom za šesticu?!!?

Hronika 28.11.14, 15:30h

Seks skandal trese Prištinu: Studentica pristala da spava sa sudijom za šesticu?!!?
Na drušvenim mrežama i internetu osvanuo je snimak jedne studentkinje iz Prištine koja je optužila predsjednika Ustavnog suda Kosova Envera Hasanija da ju je pod pritiskom natjerao na seks u zamjenu za obećanu šesticu na fakultetu na kojem predaje

Veliki seks skandal potresao je kosovske institucije kada je jedna studentkinja optužila predsjednika Ustavnog suda Kosova Envera Hasanija da ucjenjuje studentkinje za seks.

 

Video snimak u kojem se može vidjeti priznanje studentkinje nedavno je objavljen na Kosovu, a priču je prenio i list „Koha Ditore“.

 

Na video snimku se pojavljuje studentkinja koja optužuje Hasanija da od djevojaka traži seksualni odnos u zamjenu za prolaznu ocjenu na Univerzitetu u Prištini.

 

Anonimna studentkinja prepričava priču jedne njene prijateljice, koja je pod pritiskom Hasanija prihvatila da ima seksualni odnos u jednom od hotela u Prištini.

 

Hasani, koji je i predavač na fakultetu, je negirao sve i dodao da je ovo politička ucjena, koja dolazi od ljudi koji imaju veze sa strankom Ramuša Haradinaja, Alijansom za budućnost Kosova.

 

 

(Kurir-info.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI