VIDEO/ PROFESIONALNO SE BAVI BODYBUILDINGOM

Ona ima 77 godina i savršeno isklesano tijelo!

Lifestyle 27.11.14, 11:14h

Ona ima 77 godina i savršeno isklesano tijelo!
Ernestine Shepherd koja ima 77 godina mnogo puta se poavila u medijima i to samo zahvaljujući činjenici da je 2010. godine proglašena najstarijom bodi-bilderkom na svijetu ! Sa ovim godinama koje ima i onim čime se bavi....

Ona je ušla i u Ginisovu knjigu rekorda i još uvijek je najstarija bodibilderka na svijetu.

 

Ernestine je jako kasno ušla u svijet bodi bildinga  tek u pedesetim godinama. Tada već sredovječna žena nije bila zadovoljna sopstvenim izgledom, a jedna od odluka koju je svako od nas donio bezbroj puta tokom života, u njenom slučaju nije bilo samo prazno obećanje.

 

Ernestine je odlučila da vježbati i bila je ozbiljna. Od početka ju je na treninzima pratila njena sestra, ali samo godinu dana nakon toga, sestra je umrla, a Ernestin je odlučila da nastavi s treninzima u znak sjećanja na nju.

 

Tokom svoje bilderske karijere, dva puta je osvajala titule i učestvovala u čak devet maratona. Ona svakog dana ustaje u tri sata ujutru, nedjeljno pretrči i po 130 kilometara!

 

A što se tiče jela dnevno unosi samo 1.700 kalorija, a radi se uglavnom o bjelancima, povrću i piletini.Uz sve to Ernestin tvrdi da nikada nije uzimala nikakve suplemente.

 

 

(pressonline.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI