BAŠ KAO I MARSOVCE

Fizičar tvrdi: Vanzemaljci će nas uništiti u nuklearnom napadu jer smo preglasni?!

Lifestyle 26.11.14, 18:37h

Fizičar tvrdi: Vanzemaljci će nas uništiti u nuklearnom napadu jer smo preglasni?!
Kao što su uništili Marsovce tako će i nas, tvrdi jedan fizičar

Ljudska rasa je pred uništenjem jer je preglasna baš kao što su bili i Marsovci prije no što ih je s lica Marsa izbrisala golema nuklearna eksplozija. To je teza fizičara dr. Johna Brandenburga koji vjeruje kako je Marsovce iskorijenila inteligentna rasa.

 

Kaže i kako je moguće da je sila koja je uništila Marsovce 'nije mogla podnijeti mladu i glasnu civilizaciju kao što smo mi'.

 

Svoju teoriju Brandenburg je iznio na godišnjem sastanku Američkog društva za fiziku, a temelji se na visokoj koncentraciji ksenona-129 u Marsovoj atmosferi. Osim ksenona svoju teoriju temelji i na uranu i toriju na površini tog planeta, piše Mirror.

 

Iako se radi o kemijskim elementima koje nalazimo posvuda, Brandenburg ustraje u svom stavu da su ti elementi na Mars dospjeli kao posljedica termonuklearne eksplozije koja je uništila tamošnju populaciju.

 

On tvrdi kako je Mars nekada izgledao kao Zemlja te da je bilo i biljnog i životinjskog svijeta, kao i inteligentnih bića čiji je napredak bio u rangu onog drevnih Egipćana.

 

 

(dnevnik.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI