FOTO/ AMBIJENT KOME JE TEŠKO ODOLJETI

Uskoro novi ugođaj na Ilidži: Zavirite u UniMa express restoran...

Biznis Klub 25.11.14, 21:21h

Uskoro novi ugođaj na Ilidži: Zavirite u UniMa express restoran...
Bosanskohercegovački ugostiteljski lanac UniMa caffe&restaurant u decembru otvara još jedan objekat...


Uskoro se na najfrekventnijem mjestu na Ilidži, Butmirska cesta br. 21, otvara UniMa express restoran.


Ovaj objekat ima za cilj prvenstveno prijatnu i ugodnu atmosferu, dobru zabavu i opuštanje. Nadovezuje se na lanac projekata kompanije Tahmid d.o.o. Sarajevo. Raspolaže jedinstvenim prostorom za exspress restoran, zatim prostorom za caffe slastičarnu i prostorom koji je posebno uređen za Nargilhanu.


U ljetnom periodu u okviru objekta će biti na raspolaganju i bašta veličine 250 kvadratnih metara, koja će imati zabavni park za djecu i 200 parking mjesta.


Vlasnik kompanije Tahmid d.o.o. i UniMa Group, pod čijim je vlasništvom lanac ugostiteljskih objekata, je magistar Nermin Hubić, koji ističe da je svaki naredni objekat rezultat prihoda već postojećih...

 

-  U ovaj objekat je uloženo cca 200.000 KM, a planirano je da bude 20 zaposlenih osoba. Ukupna površina objekta iznosi 526,66m², pojašnjava Hubić.

 

unima-caffe-6


Lanac restorana i caffe-a UniMa poznat je i po tome da svaki novootvoreni objekat ima svoju priču, koja se uz pomoć ambicioznih i profesionalnih ljudi iz sfere arhitekture, dizajna i ugostiteljstva realizuje od ideje do kompletnog projekta. Među novootvorenim objektima iz ovog lanca je i "Kaldrma" na Baščaršiji, čiji je enterijer realizovan u duhu samog imena, a raspolaže ambijentom koji je prilagođena za sve starosne dobi.


Inače, u uslogama novog Express restorana na Ilidži možete uživati već od početka decembra, a zvanični datum otvaranja bit će poznat narednih dana.


UniMa caffe&restaurant za narednu godinu planira realizaciju novih projekata i otvorenje novih ugostiteljskih objekata. Neki od njih su trenutno u završnoj, a neki u predugovornoj fazi, a o lokacijama novih objekata javnost će biti pravovremeno obaviještena.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

BLIN
KOMENTARI