Svjedočenje vozača potopljenog BMW-a

'Poljubio sam Miloša u čelo i zatvorio gepek!'

Hronika 25.11.14, 12:35h

'Poljubio sam Miloša u čelo i zatvorio gepek!'
Osim Miloša, nastradala je i Anastasija Stajić (17), koja je bila u vezi s Milošem, i njihov drug Nemanja Antić (18)

- Miloš mi je bio najbolji drug. Te noći je insistirao da se preveze u gepeku do Ade Huje, jer u automobilu nije bilo mesta za sve nas. Malo pre nesreće zaustavio sam kola i otvorio gepek da bih proverio kako mu je i da li može da se vozi tako. Ne znam zašto, ali poljubio sam ga u čelo i zatvorio gepek.

 

Ovim riječima, kako Kurir nezvanično saznaje, vozač BMW Dušan Jovanović (19) opisao je posljednji susret s Milošem Jankovićem (20), koji je, kad je nekoliko minuta kasnije njihov automobil uletio u Dunav sa šetališta na Adi Huji u Beogradu, bio zatvoren u prtljažniku automobila.

 

Osim Miloša, nastradala je i Anastasija Stajić (17), koja je bila u vezi s Milošem, i njihov drug Nemanja Antić (18). Iz potopljenog BMW uspjeli su da isplivaju Dušan Jovanović, Milica Jokić (18) i sin voditeljke Olje Bećković, Luka Višnjić (18).

 

Dvojica mladića i djevojka iskočili iz vozila dok je padalo u Dunav

 

Automobil koji je u subotu ujutru sletio na Adi Huji policijski ronioci pronašli su na oko 15 metara od mjesta gde je uletio u Dunav.

 

- Automobil je stao na sva četiri točka. Sva vrata su bila zatvorena i svi prozori su bili celi. Verujemo da su se Dušan Jovanović, Luka Višnjić (18) i devojka Milica Jokić (18) izvukli dok je još padao u vodu. Jovanović na vrata vozača, Višnjić suvozača, dok je Milica sedela pozadi u sredini i pri udaru je preletela na prednji deo i tako se izvukla. Vrata su se onda pod pritiskom vode zatvorila - pričaju ronioci.

 

Jedan od ronilaca je sa zadnjeg sjedišta izvukao tijela Nemanje Antića i Anastasije Stajić.

 

- Znali smo da je tamo i telo Miloša Jankovića (20) koji je bio u gepeku. Ronilac je napipao njegovo koleno. On se očigledno jako borio za život, tako da je udarcima i oborio sedište - pričaju ronioci.

 

(Kurir-info.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI