FOTO/ Uoči zvaničnog otvorenja

DEPO Portal vas vodi u 'Merriott': Zavirite prije drugih u novi luksuzni hotel u Sarajevu!

Biznis Klub 24.11.14, 18:16h

DEPO Portal vas vodi u 'Merriott': Zavirite prije drugih u novi luksuzni hotel u Sarajevu!
Fotoreporterka DEPO PORTALA imala je priliku dan prije zvaničnog otvorenja posjetiti ovaj luksuzni hotel u centru glavnog grada BiH, a koji ima 75 jednokrevetnih i dvokrevetnih apartmana

 

Hotel 'Residence Inn by Marriott' iz lanca čuvene američke hotelijerske kompanije "Marriott International" bit će otvoren u Sarajevu 25. novembra, na Dan državnosti BiH. Otvaranjem ovog hotela, BiH će se svrstati među 74 države kojima je "Marriott" ponudio svoju uslugu.


 
Fotoreporterka DEPO PORTALA imala je priliku dan prije zvaničnog otvorenja posjetiti ovaj luksuzni hotel u centru glavnog grada BiH, a koji ima 75 jednokrevetnih i dvokrevetnih apartmana.

 

Pored jednokrevetnih i dvokrevetnih apartmana, hotel ima pet spratova, dvije saune, tri lifta, fitnes centar, salu za dnevni boravak, kuhinju te 16 garažnih mjesta.

 

Vrijednost ovog projekta je osam miliona eura, a "Residence Inn by Marriott" imat će 24 uposlenika, koji će se pobrinuti da gosti u hotelu imaju sav komfor.

 

Novosagrađeni hotel "Residence Inn by Marriott" smješten je na Čobaniji i svojim izgledom također plijeni pažnju.

 

"Marriott International" vodeća je hotelijerska kompanija s više od 3.800 objekata u 74 države širom svijeta i sa 18 hotelskih brendova. Sjedište kompanije, osnovane prije više od 80 godina, nalazi se u američkoj saveznoj državi Merilend.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/Foto: N. Novaković/md)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI