Foto / Prepoznajete li je?

Ova slatkica jedna je od najpoznatijih žena na svijetu

Showbizz 24.11.14, 08:25h

Ova slatkica jedna je od najpoznatijih žena na svijetu
'Mojoj predivnoj sestri za njen rođendan. Ti si prekrasna majka i divna prijateljica. Volim te', napisala je ispod fotografije.

 


Upravo je Louise bila povod za objavljivanje simpatične fotografije iz djetinjstva budući da je ovih dana proslavila rođendan.


'Mojoj predivnoj sestri za njen rođendan. Ti si prekrasna majka i divna prijateljica. Volim te', napisala je Victoria ispod fotografije.


Louise je u braku sa stručnjakom za komunikacije Darrenom Floodom, a kao i poznata sestra, ima četvero djece. 

 

Victoria Beckham


Osim sestre Louise, Victoria ima i brata Christiana koji je najstarije dijete u porodici Adams. Bivša spajsica i sve uspješnija modna dizajnerica jako je bliska sa svojom porodicom, a nedavno je tvitala i fotografiju na kojoj pozira s bratom i sestrom.


Nekadašnja članica skupine Spice Girls, a danas dizajnerica i uspješna poslovna žena zaradila je, procjenjuju britanski mediji, oko 100 miliona funti, a ukupno porodično bogatstvo Beckhamovih procjenjuje se na 210 miliona funti. Financijski stručnjaci ističu da je posljednjih godina vidljiv trend prema kojemu Victoria počinje zarađivati više od svog supruga, slavnog nogometaša Davida Beckhama, a razlog tome je njezin sve uspješniji modni biznis.

(Tportal.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI