ZAGONETNA SMRT

Poznati glumac ubijen nakon jezive poruke na Faceu

Showbizz 23.11.14, 09:31h

Poznati glumac ubijen nakon jezive poruke na Faceu
Policija je uhapsila dugogodišnjeg partnera španjoske televizijske zvijezde Kolda Losada, nakon što je glumčevo tijelo pronađeno u lokvi krvi u njegovom stanu u Bilbaou, glavnom gradu Baskijske regije. Pored tijela nesrtnog glumca bio je i leš njegova ubijenog psa

 

Policija je u srijedu u večernjim satima uhapsila Jon Ezkurdia, koji je s ubijenim Koldom Losadom bio u vezi dvadeset godina. Tijelo ubijene španjolske zvijezde pronašli su njegovi prijatelji na podu stana u kojem je par živio. Glumčev pas, bijeli terijer Gaston, također je pronađen ubijen, potvrdili su izvori bliski istrazi.

 

Pedesetčetverogodišnji Losada, koji je igrao u više poznatih španjolskih televizijskih serija, uključujući i neke vrlo popularne kao što je Cuéntame, s Ezkurdiom se oženio prije dvije godine, ali, prema pričanju prijatelja za ABC televiziju, zadnje vrijeme imali su bračnih problema i bili su u procesu rastave.

 

Ezkurdia vodi poznati kafić u Bilbaou gdje je par viđan kako se druži i ispija piće, a često su odlazili i u zadjedničke šetnje s psom. Navodno je kafić zatvoren od rujna.

 

'Hvala vam za sve što ste nam dali'

 

Dok se istražitelji bave ovim slučajem, mediji nagađaju o pozadini zločina. Tako je španjolski dnevni list La Vanguardia piše da je Ezkurdi par sati prije ubojstva objavio neobičnu fotografiju i post na svom Facebook profilu. Na ovoj društvenoj mreži objavio je svoju fotografiju na kojoj je prerušen u klauna i post u kojem je pisalo: "Slijepa kokoš počela je u tišini i na isti način će završiti. Hvala vam za sve što ste nam dali".

 

Tijekom srijede Ezkurdia je viđen u jednom baru u centru Bilbaoa s nekoliko prijateljica. Društvo je bilo jako zabrinuto zbog njegova depresivnog stanja, navodno im je rekao da ima tumor i da je bolest u terminalnoj fazi. Isti dan neki od prijatelja su ga odlučili posjetiti, a kada su došli u stan zatekli su ga u pripitom stanju s timom hitne pomoći koji je došao na intervenciju. Tada je jedna od zabrinutih prijateljica na podu stana pronašla tijelo okrvavljenog Kolda Losada, a sve je upućivalo na nasilnu smrt.

 

Ispred zgrade u kojoj je par živio pronađeni su neki predmeti koji se dovode u vezu sa zločinom.

 

Uvijek bili zajedno

 

"Nemoguće je da je Joan bio u stanju ubiti Kolda i Gastona", kazao je jedan od prijatelja para. Takvog su mišljenja mnogi koji su ih poznavali, kao skladan par koji je puno vremana provodio zajedno.

 

Na policijskim stražiteljima je da utvrde zašto je život naizgled sretnog homoseksualnog para pretvorio u tragediju.

 

 

(net.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI