ZAPAŽENA PREZENTACIJA KOMPANIJE NA 'KING PARTNER DAY 2014' U TESLIĆU

M:tel učestvovao na jednom od najznačajnijih IT okupljanja u BiH

Biznis Klub 20.11.14, 15:09h

M:tel učestvovao na jednom od najznačajnijih IT okupljanja u BiH
Na jednom od najznačajnijih IT okupljanja u BiH, a u organizaciji dobojske kompanije "King", bilo je prisutno više od 250 najvećih kompanija iz IT i svijeta potrošačke elektronike, a tom prilikom kompanija m:tel je predstavila široku paletu svojih ponuda

 


Sa veoma zapaženom prezentacijom, kompanija m:tel bila je jedan od učesnika na četvrtoj konferenciji informacionih tehnologija "King Partner Day 2014", a koja je održana u petak, 14. novembra u hotelu "Kardijal" u Tesliću.


Na jednom od najznačajnijih IT okupljanja u BiH, a u organizaciji dobojske kompanije "King", bilo je prisutno više od 250 najvećih kompanija iz IT i svijeta potrošačke elektronike, a tom prilikom kompanija m:tel je predstavila široku paletu svojih ponuda, sa akcentom na vrhunske pakete usluga, koje su namijenjene poslovnim korisnicima.


Takođe, na posebno dizajniranim mjestima, u okviru konferencije m:tel je zainteresovanima omogućio i praktično testiranje usluge Open, i to na superiornom TV uređaju iz kompanije Sony, a koji se može naći u m:tel-ovoj ponudi.


Ove interaktivne prezentacije odvijale su se na dva odvojena punkta, gdje su se posjetioci takođe mogli informisati i o paketima koji se tiču mobilne telefonije, sa akcentom na m:tel-ovog partnera Nokia, odnosno modele pametnih telefona ovog proizvođača.  


Učesnici konferencije imali su priliku da se upoznaju i sa novitetima i dostignućima na informaciono-tehnološkom tržištu, a preduzeća i kompanije koje dolaze iz ove oblasti predstavile su savremenu informacionu opremu iz svog asortimana prodaje.

 

(BLIN MAGAZIN/aa)

BLIN
KOMENTARI