LEGENDARNI 'STONEBRIDE' U DKC INCEL

Oni su neobičan kotao vrhunskog ukusa: Psihodelični spektakl u Banjaluci!

Zabava 20.11.14, 13:37h

Oni su neobičan kotao vrhunskog ukusa: Psihodelični spektakl u Banjaluci!
Pozivamo vas da ispratite i podržite Stonebride koji su na turneji i koji nam dolaze povodom njihovog novog albuma Heavy Envelope koji tek treba da bude objavljen. Ne propustite priliku da uživo čujete šta su momci pripremili na novom albumu


Legendarni zagrebački stoner/psychedelic/doom bend Stonebride dolazi u Banjaluku! Stonebride će nastupiti u banjalučkom Društveno Kulturnom Centru Incel (DKC Incel) 21. novembra 2014. godine, sa početkom u 22 sata. Ulaznice će se prodavati po cijeni od 5KM.

 

Spremite se za spektakl! Pozivamo vas da ispratite i podržite Stonebride koji su na turneji i koji nam dolaze povodom njihovog novog albuma Heavy Envelope koji tek treba da bude objavljen. Ne propustite priliku da uživo čujete šta su momci pripremili na novom albumu, koji je ujedno treći studijski album po redu.


Stonebride nadahnjuju sopstvenom filozofijom, zvukom i predanošću muzici još od 2005. godine! S vremenom su postali neuništivi entitet uživo, zahvaljujući genijalnim nastupima. Mnogobrojne evropske turneje su iza njih, kao i razni klubovi, festivali i generalno obilaženje Evrope uzduž i poprijeko, kao i sviranje sa velikanima srodnih pravaca poput Karma to Burn, Kyuss Lives!, True Widow, Colour Haze i mnoge druge.

 

stonebride-poster


Sve ovo je postavilo Stonebride kao nezaobilaznu silu koju želite da gledate uživo više puta. Preko 200 uspješno odsviranih koncerata u posljednjih nekoliko godina je iza njih. Oni kombinuju uticaje iz svega što mogu, a da pri tom ostaju predani svom originalnom, zaraznom i vrlo zanimljivom muzičkom izričaju.


Obojeni su snagom blues zvukova, alternativno-psihodeličnim vibracijama, vođeni trance osećajem, i progressive momentima sa skretanjima u desert, sludge i doom rock zvukove.


Oni su neobičan kotao vrhunskog ukusa! Prijatno! Uvjerite se i sami i dođite da ispratite ovaj koncert. Sigurni smo da ćete se oduševiti njima.

 

(BLIN MAGAZIN/aa)

BLIN
KOMENTARI