ZAKONI PRIRODE

Ženi je neophodan stariji muškarac. Evo koliko

ŽENA iN 20.11.14, 12:12h

Ženi je neophodan stariji muškarac. Evo koliko
Iako mnoge žene koje su u vezi s mlađim muškarcima ne skidaju osmijeh s lica, stručnjaci objašnjavaju kako su žene koje ljube starije muškarce puno ispunjenije, a njihova veza dugotrajnija

Prednost starijih muškaraca je iskustvo i galantnost te činjenica da su spremni ulagati u odnos koji započnu. Istraživanja koja su proveli znanstvenici iz jednog instituta u Velikoj Britaniji tvrde kako stariji muškarci imaju više samopouzdanja, a to je ono što ih razlikuje od mlađih suparnika, koji su puno nesigurniji.

 

Stariji muškarci znaju i tajne zavođenja kojima lako osvajaju žene, no ne staju na tome već se puno više trude i ulažu u vezu.

 

Istraživanje provedeno na uzorku parova gdje su muškarci 10 do 15 godina stariji od svojih partnerica potvrdilo je kako su stariji muškarci izvrsni partneri jer su tijekom života naučili što žene žele i vole te što im smeta. Sve su to stvari koje pripadnice ljepšeg spola bacaju na koljena.

 

I dok su mlađi partneri 'slađi' i energičniji, njihov pogled vrluda i skloniji su flertu pa čak i prevari, dok oni stariji bolje kontroliraju svoju seksualnost.

 

No, isto tako prevelika razlika između godina može biti prepreka. Stručnjaci objažnjavaju kako veza u kojoj je partner stariji 17 godina i više dolazi do generacijskog jaza koji se očituje u komunikaciji, žaljama i potrebama.

 

Na šarm i samopuzdanje starijih muškaraca pale su i brojne uspješne glumice i modeli. U galeriji fotografija donosimo najpoznatije parove među kojima je razlika između godina minimalno 10 u korist muškaraca.

 

 

(dnevnik.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI