Otkrijte nešto novo

Ove stvari vam niko neće reći o analnom seksu

DEPO PLUS 19.11.14, 15:51h

Ove stvari vam niko neće reći o analnom seksu
Prije nego što se upustite sa partnerom u ovu egzibiciju, informišite se dobro o zdravstvenim aspektima i uradite to jer sami želite, ne da biste udovoljili nekom drugom

Nikada nije na odmet ponoviti da prilikom analnog seksa treba da koristite kondom, kao i da je naizmjenična penetracija najveća seksualna zabrana koja postoji na cijelom svijetu. Dakle, ako ste raspoloženi za malo eksperimentisanja, pročitatje ovaj tekst, piše Cosmopolitan.rs.

 

Ne mora da bude bolno, ali može vam se činiti kao da su vas vanzemaljci postavili na sondu.

 

Ukoliko postoji oštar bol, nešto definitivno nije u redu. Odjednom osjećate kao da je u pitanju bejzbol palica kojoj tu nije mjesto i imate nagon za velikom nuždom.

 

Probajte da se opustite, a ako ne ide, napravite pauzu.

 

Ovaj čin sam po sebi nije degradirajući, ali razlozi mogu biti.

 

Ukoliko ste ljubitelj analnog seksa, nemate razloga da vas bude sramota. Analni seks nije degradirajući seksualni čin, kao što neki tradicionalni sterotipi mogu da vas ubijede. Analni seks na koji vas je „primorao“ partner - jeste.

 

Neke žene ga vole. Druge naprosto ne.


Ovo nije ni ličan ni seksualni neuspjeh, jednostavno stvar ličnog ukusa. Ne morate da ga volite, a naročito ne morate da ga volite zato što ga vaš dečko voli.

 

Možete da ispustite gasove.


Kako god, oboje ćete se lijepo namsmijati i sve će biti u redu.

 

Ako postane previše neprijatno, samo mu recite da na trenutak zastane.


Ako ga izvadi skroz, opet ćete morati da prođete kroz neprijatni proces ponovnog ulaska. Bolje je jednostavno napraviti malu pauzu, pa pokušati dalje. Ako vam i dalje ne prija, otkažite cijelu stvar.

 

Misionarski analni seks je moguć, ali nije lak da se sa njim počne.


Zato što imate manje kontrole tokom penetracije.

 

Kada to probate jednom, ne znači da morate ponovo.


Ne, niste postavili novi standard u seksu, samo zato što ste se jednom upustili u analni seks. Recite mu otvoreno ako vam se nije dopalo i ne želite da ponovite.

 

Moglo bi da vam se dopadne.


I na kraju, ali ne kao najmanje važno, tu je i činjenica da mnoge žene prilično uživaju u analnom seksu i čak doživljavaju orgazme na ovaj način.

 

(Cosmopolitan.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI