Novi hit estetske hirurgije

Idete na odmor? Onda vam trebaju 'grudi za plažu'!

ŽENA iN 13.11.14, 12:45h

Idete na odmor? Onda vam trebaju 'grudi za plažu'!
Plastični hirurg koji je razvio "instant veće grudi" - zahvat koji ženama uvećava poprsje na 24 sata, sada ima novi genijalnom izum.


 


Dr Norman Rou plastični hirurg sa Menhetna, pacijentkinjama nudi uvećanje grudi na 24 sata. On je došao na ideju da razvije ovu vrstu zahvata kako bi pomogao neodlučnim ženama koje razmišljaju o uvećanju, ali još ne mogu da donesu konačnu odluku da ugrade silikone. On im onda uveća grudi na jedan dan, kako bi ih "testirale", piše Mondo.


Sada je dr Rou došao na ideju da "produži" dejstvo magične injekcije na dvije-tri sedmice.


Kako kaže, to je dobro rješenje za razne prilike, npr za vjenčanja ili ljetne odmore kada bi dame htjele da se istaknu većim poprsjem na plaži.


"Kolike će grudi biti poslije uvećanja, možete da im prikažete uz pomoć 3-D snimka, ali kako je zaista imati veće grudi one tako ne mogu da osjete", objašnjava ovaj hirurg kako je došao na ideju o instant uvećanju poprsja.


Iako nije želio otkriti svoj tajni recept, odnosno koje koje preparate koristi da bi ženama uvećao grudi na dvije-tri sedmice, otkrio je samo da je to nešto što se svakodnevno koristi u medicini.


"Ove "sedmične" grudi koštaju manje nego "instant" od 24 sata, čija je cijena 2.500 dolara, a što se tiče samog zahvata ni u jednom i ni drugom slučaju nema nikakvog oporavka", objašnjava ovaj estetski hirurg.


Kako kaže, ova njegova metoda nije namijenjena samo ženama, već bi i muškarci uz pomoć njegove injekcije mogli štošta da uvećaju.

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI