VIDEO/ POČINJE SA RADOM 25. NOVEMBRA

Pogledajte kako izgleda prvi hotel Marriott u Sarajevu: Otvara se i 25 novih radnih mjesta!

Biznis Klub 05.11.14, 21:07h

Pogledajte kako izgleda prvi hotel Marriott u Sarajevu: Otvara se i 25 novih radnih mjesta!
Novi hotel ponudit će kombinaciju modernog stila i funkcionalnosti sa konceptom produženog hotelskog boravka. Odlično je mjesto za ljude s poslovnim i diplomatskim obavezama koji u Sarajevo dolaze na duži period


Najveći svjetski lanac hotela Marriott na 25. novembar, dan državnosti BiH otvara vrata svog prvog hotela u Sarajevu - Residence Inn by Marriott, čime će značajno doprinijeti povratku Sarajeva na listu svjetskih metropola.


Novi hotel ponudit će kombinaciju modernog stila i funkcionalnosti sa konceptom produženog hotelskog boravka. Odlično je mjesto za ljude s poslovnim i diplomatskim obavezama koji u Sarajevo dolaze na duži period.


U toku je unutrašnje uređenje, te opremanje hotelskih kapaciteta. Hotel raspolaže sa 73 vrhunski opremljenih jednosobnih, dvosobnih i trosobnih apartmana, radnim prostorom. Svaki apartman će imati u potpunosti opremljenu kuhinju, a za relaksaciju će na raspolaganju biti fitness studio, kao i sve ostale hotelske usluge 24 sata dnevno.  


- Mi smo ponosni što smo prvi međunarodni hotelski brend u Sarajevu, hotel za produženi boravak, kapaciteti će biti sposobni da pruže uslugu gostima koji će odsjesti duže od pet dana. Osim obilnog kontinentalnog doručka, veliki dnevni boravak za druženje sa prijateljima, gledanje filmova, besplatni vešeraj, dućan u samom hotelu, zaista mnogo toga, ističe Kayhan Kilit, generalni menadžer Residance Inn Marriott.


Iz Marriotta naglašavaju i da su posebno ponosni na podzmenu garažu, koja uključuje i lift za automobile.  


- Jednostavo odete na stražnju stranu hotela, vrata se otvaraju, uvezete svoj automobile u lift, spustite se u podzemnu garažu i vaš automobil je kao usidren, naglašava Kilit.


Marriott International je vodeća hotelijerska kompanija sa više od 3.800 objekata u 74 države širom svijeta i sa 18 hotelskih brendova.


Residence Inn by Marriott zaposlit će novih 25 osoba, a pored ovog hotela, na proljeće iduće godine planira se otvoriti i drugi hotel - Courtyard by Marriott koji će zaposliti još 60 novih radnika.


Ekipa TV1 prva je ušla u novi sarajevski hotel... Pogledajte prilog!

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

 

BLIN
KOMENTARI