FOTO&VIDEO/ Ljubav ne poznaje granice

Seksi baka: Neda Ukraden u vezi s 40 godina mlađim muškarcem?

Showbizz 31.10.14, 16:45h

Seksi baka: Neda Ukraden u vezi s 40 godina mlađim muškarcem?
Pjevačica je navodno u vezi s puno mlađim muškarcem. Njeni prijatelji govore kako je zbog nove veze sretnija nego ikad

Otkako se pojavila u halterima na televiziji, Nedi Ukraden se udvaraju znatno mlađi muškarci. Međutim, malo ko zna da ju je jedan, i to četrdeset godina mlađi, već osvojio.

 

Neda se s njim viđa kad god ima slobodnog vremena i po njoj se vidi da joj ta veza jako odgovara, Stalno je nasmijana i dobro raspoložena. Godine im ne predstavljaju nikakav problem niti ih spominju. Zasad se viđaju u stanu i trude se sakriti vezu za koju znaju svi njihovi prijatelji, rekao je izvor blizak pjevačici za srbijanski Alo.

 

neda-ukraden-1

 

Neda Ukraden (64) sve je oduševila svojim transformacijama u srbijanskoj verziji showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a kako je tamo često morala nositi i oskudne kostime, svi su joj počeli hvaliti odličan izgled. Ona pak uživa i u komplimentima i u pažnji mlađih muškaraca.

 

- Moji vršnjaci okupirani su djevojkama od 20 godina pa meni preostaju samo mlađi muškarci. Uvijek ističem koliko je važno da je čovjek mlad duhom, a godine nisu bitne. Godi mi što se za mene zanimaju dosta mlađi muškarci - rekla je Neda kada su je upitali za komentar njezine veze s mlađim muškarcem.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI