VIDEO/ NAKON LUDE ZABAVE

Maja Šuput zbog 'amnezije' gola hoda ulicama Zagreba

Showbizz 31.10.14, 11:23h

Maja Šuput zbog 'amnezije' gola hoda ulicama Zagreba
Nakon vrhunske zabave u klubu H2O, nakon koje je uslijedila amnezija zbog koje je Maja odjevena samo u donji veš i bundu leopardovog uzorka hodala ulicama grada

 

 

Da, naravno, nije u pitanju stvarna situacija, već detalj iz novog spota za pjesmu 'Amnezija' koji je, u režiji Darka Drinovca, Maja Šuput ovih dana snimila u Zagrebu.


Radnja spota odvija se u kasnim noćnim satima, nakon vrhunske zabave u klubu H2O, nakon koje je uslijedila amnezija zbog koje je Maja odjevena samo u donji veš i bundu leopardovog uzorka hodala ulicama grada.

 

maja-suput-amnezija

 

"Kažu noćas je gorio grad, amnezija, i da me je zaveo gad, bez prezira, i boca se popilo broj, amnezija, 112 zovi doktora„... stih je pjesme Amnezija, autora Boytronica koji je zajedno sa Martinom Vrbos napisao glazbu i tekst, a aranžman Inav Coste.

 

Na najstrašnijoj zabavi godine, koju će Maja obilježiti svojim koncertom na Halloween partyu u clubu H2O, premijerno će izvesti i pjesmu Amnezija, odjevena u masku koja je samo za ovu priliku osmišljena do najsitnijih detalja.

 

Pogledajte spot...

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

BLIN
KOMENTARI