FOTO/ Ljubavna priča koja će vas ostaviti bez riječi

Evo zašto je slika udovca iz restorana obišla svijet

Zabava 30.10.14, 10:41h

Evo zašto je slika udovca iz restorana obišla svijet
Upoznali su se kada im je bilo 17 godina, ali ih je rastavio rat. On je mobiliziran, a kada se vratio tražio ju je 10 godina dok nije jednoga dana svoju tužnu priču podijelio s brijačem. Kada ga je saslušao brijač je nazvao svoju kćer. To je bila ona. Odmah je prepoznala mladića u kojega se zaljubila prije 10 godina


Iako je sam došao u restoran brze prehrane u Kaliforniji i niko nije sjedio preko puta njega, nije bio usamljen.

 

Objedovao je sa svojom suprugom, koja je umrla prije pet godina. Stavio je na stol uramljenu fotografiju pokojne supruge i uživao u hamburgeru.

 

Niko ne bi saznao za dirljivu ljubavnu priču starijeg Amerikanca da ga nije snimila izvjesna Madina Mashizadah i fotografiju stavila na Twitter. Njen mobitel nije prestajao zvoniti nakon što je objavila fotografiju. Svi su je željeli podijeliti na svom zidu i prenijeti drugima.

 

- Umrijet ću! Fotografije supruge stavio je na stol dok je večerao. Obožavam ga, obožavam, napisala je uz fotografiju.

 

Kada ju je kontaktirao Huffington Post zbog fotografije ispričala im je cijelu priču:

 

- Stariji gospodin sjedio je za stolom i večerao. Primijetila sam da na stolu leži fotografija. Pretpostavila sam da ona više nije među živima i suze su mi navrle na oči. Bio je to vrlo dirljiv trenutak, rekla je Madina.

 

Potom je ispričala kako su vremešnom udovcu počeli prilaziti ostali posjetitelji restorana i razgovarati s njim. Svi su ga pitali za fotografiju, a on je bio sretan što može pričati o njoj.

 

Prema riječima Madine, tako su saznali da je to njegova draga, koja je umrla prije pet godina. Upoznali su se kada im je bilo 17 godina, ali ih je rastavio rat. On je mobiliziran, a kada se vratio tražio ju je 10 godina dok nije jednoga dana svoju tužnu priču podijelio s brijačem. Kada ga je saslušao brijač je nazvao svoju kćer. To je bila ona. Odmah je prepoznala mladića u kojega se zaljubila prije 10 godina.

 

Ubrzo su se vjenčali i živjeli sretno u braku punih 55 godina, sve do njene smrti. Posvuda nosi njenu fotografiju sa sobom.

 

Sedam dana ranije sličnu je fotografiju snimio korisnik Imgura, servisa za dijeljenje fotografija.

 

On je također razgovarao s protagonistom ljubavne priče, no niti on nije saznao njegovo ime.

 

- Prišao sam mu kako bih mu razvedrio dan. Nisam očekivao ovako zanimljivu priču. Dao mi je nekoliko savjeta o ljubavi i životu. Rekao mi je: 'Govori svojoj supruzi da je voliš svaki dan. I ne zaboravi je pitati: jesam li ti već rekao da te volim?'.

 

(jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI