Policija ga uhapsila

Nadrogirani hirurg uzeo ecstasy pa pucao iz automatske puške

Hronika 29.10.14, 20:47h

Nadrogirani hirurg uzeo ecstasy pa pucao iz automatske puške
Zagrebački hirurg u Kliničkoj bolnici Sveti Duh, 47-godišnji V.H., priredio je u ponedjeljak navečer pravi show ispred svoje vikendice u Vrsima kraj Zadra: pod utjecajem alkohola i opijata, 47-godišnji kirurg je iz čista mira automatskom puškom pucao po zraku, piše Zadarski.hr.

 


Policiju su zvali uplašeni susjedi kojima nije bilo jasno šta se događa u kući gdje je hirurg boravio sa svojom 20 godina mlađom prijateljicom.


Kako po dolasku policije nisu bili baš kooperativni, prepraćeni su u Prvu policijsku postaju u Zadru, a nakon završenog kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da hirurg pušku posjeduje ilegalno pa je protiv njega Državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, a Prekršajnom sudu ide optužni prijedlog zbog neovlaštenog pucanja iz vatrenog oružja.


Kako se neslužbeno saznaje, hirurg je na alkotestu napuhao 0.6 promila, a njegova 26-godišnja prijateljica 0.9 promila, no on je bio i pozitivan i na droge. Riječ je, kako se saznaje, o sintetskoj drogi ecstasy.


U Kliničkoj bolnici Sveti Duh u srijedu je potvrđeno kako je 47-godišnjak njihov zaposlenik, no nikakvih informacijama o njegovom "ludovanju" s automatom u Vrsima nemaju jer je prije kraćeg vremena uzeo bolovanje.

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI