VIDEO/ POTRESNA ISPOVIJEST

Odbila njegovu prosidbu jer ima mali penis: Rekla mi je da sam premali za nju

Zabava 25.10.14, 17:28h

Odbila njegovu prosidbu jer ima mali penis: Rekla mi je da sam premali za nju
Patrick Moote je 2012. godine zaprosio svoju tadašnju djevojku tijekom košarkaške utakmice, no ona je odbila njegovu prosidbu naočigled svih prisutnih

 

Sada je Moote učinio nešto iznenađujuće te je u emisiji This Morning otkrio detalje svog javnog poniženja.

 

"Rekla mi je da sam premali za nju", kazao je Moote. No, kako se snimka njegove neuspjele prosidbe brzo proširila internetom, u vrlo kratkom vremenu je postao jako popularan, pogotovo među  ženskom populacijom.

 

Kako kaže, "sada je prihvatio svoje nedostatke i oni više ne utječu na njega", a prosidbu koja je postala viralni hit, danas smatra velikom šalom.

 

 

Moote je snimio i dokumentarni film o svom životu "Unhung Hero" koji je izašao u Americi prošle godine. U njemu je prikazano njegovo istraživanje različitih mogućnosti za povećanje penisa, prenosi Metro.

 

"Stvarajući film, naučio sam se nositi s vlastitim nesigurnostima i napokon sam razumio sebe. Shvatio sam da je puno lakše prihvatiti neke stvari nego ih pokušati mijenjati", kazao je Moote, koji tvrdi da sad više nema neugodnih iznenađenja s djevojkama, kada su očekivanja unaprijed "mala".

 

 

(index.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI