Makedonac žiletom sebi odrezao penis

'Moje malo beskorisno spolovilo odgovorno je što me ostavila djevojka'

Hronika 24.10.14, 21:53h

'Moje malo beskorisno spolovilo odgovorno je što me ostavila djevojka'
Mladić je pod izgovorom da je njegov mali penis 'odgovoran' što ga je ostavila te da mu je taj organ beskoristan uzeo žilet u svoje ruke i odsjekao ga.

 

 

Olivera Ilića (22) iz Makedonije toliko su pogodile riječi djevojke koja ga je ostavila poručivši mu da je loš u krevetu da je odlučio samom sebi oduzeti muškost.


Naime, mladić je pod izgovorom da je njegov mali penis 'odgovoran' što ga je ostavila te da mu je taj organ beskoristan uzeo žilet u svoje ruke i odsjekao ga.


Nakon nekog vremena Ilić je pozvao hitnu pomoć jer nikako nije prestajao krvariti. Policija je također došla u njegovu kuću, a prilikom pretraživanja pronašli su mladićev spolni organ u kanti za smeće.

 
Liječnici iz bolnice u gradu Kočani ostali su zatečeni slučajem s obzirom da niko od njih nije osposobljen kako bi odsječeni organ prišili gdje mu je mjesto.


Zbog toga je mladić zajedno sa svojim penisom prebačen u bolnicu u Skopju gdje je obavljena operacija. Koliko je bila uspješna i hoće li mladić ikada više moći spavati s djevojkama još je uvijek rano za govoriti.


Ovo je inače bio drugi ovakav slučaj u Makedoniji. Početkom ove godine jedan je muškarac (40) također odrezao sebi penis, ali on nije bio iste sreće kao ovaj mladić. Naime, on je svoj penis bacio u WC školjku nakon čega je pustio vodu.

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI