POLICAJCI ŠOKIRANI

Stravična priča: Djevojčica-prostitutka na noć je imala 15 klijenata

Front 21.10.14, 11:15h

Stravična priča: Djevojčica-prostitutka na noć je imala 15 klijenata
'Ne možete zamisliti kako izgleda djevojčica od 12 ili 13 godina koja je na noć imala 10 ili 15 klijenata i koja je pod djelovanjem narkotika. Ne može s vama ni razgovarati, gleda vas, a ne vidi vas i ne čuje, daje nepovezane odgovore. Lošeg je psihičkog i fizičkog stanja, ima povrede od uboda iglom'

Dragana Starčević, iz Odjela za javni red i mir beogradske policije već se cijelo desetljeće bavi problemom prostitucije na ulicama Beograda. Jedan od najtragičnijih slučajeva koje je vidjela tijekom karijere bio je slučaj djevojčice od 13 godina koja je bila žrtva trgovine ljudima, piše Telegraf.
 

''Ne možete zamisliti kako izgleda djevojčica od 12 ili 13 godina koja je na noć imala 10 ili 15 klijenata i koja je pod djelovanjem narkotika. Ne može s vama ni razgovarati, gleda vas, a ne vidi vas i ne čuje, daje nepovezane odgovore. Lošeg je psihičkog i fizičkog stanja, ima povrede od uboda iglom'', kaže Starčević.
 

 

Gašenje cigareta po tijelu


Ne može zaboraviti ni slučaj porodice koja se doselila u Beograd. Majke od četrdeset i nešto godina s troje djece i nevjenčanim suprugom. Kćer je imala 19 godina, i nakon što je policija upala u stan vidjela je klijenta koji bira između nje i majke. U drugoj sobi bio je nevjenčani suprug u gaćicama, ukoliko se i za njega pojavi neki zainteresirani klijent.
 

''Bilo je i djevojčica sa povredama od gašenja cigareta po tijelu, koje su fizički zlostavljali makroi'', prisjeća se inspektorica.
 

Prema podacima nevladinih organizacija, u Beogradu je svake večeri između 100 i 150 prostitutki na ulicama.

 

(net.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI