I TO POSTOJI

Skandalozan izbor za miss u kome je učešće dozvoljeno samo obožavateljicama Hitlera

Lifestyle 20.10.14, 20:02h

Skandalozan izbor za miss u kome je učešće dozvoljeno samo obožavateljicama Hitlera
Kandidatkinje šalju svoje fotografije s nacističkom tematikom uz prigodne poruke u kojima objašnjavaju zašto 'vole i štuju Treći Reich Adolfa Hitlera'

Mlade Ruskinje, Bjeloruskinje i Ukrajinke priključile su se užasavajuće bizarnom natjecanju koje se odvija na društvenoj mreži VKontakte s ciljem odabira "Miss Hitler 2014". Kandidatkinje šalju svoje fotografije s nacističkom tematikom uz prigodne poruke u kojima objašnjavaju zašto "vole i štuju Treći Reich Adolfa Hitlera".

 

Ona kandidatkinja koja dobije najviše "likeova" na tom monstruoznom natjecanju osvojit će titulu "Miss Ostland", što je ime područja koje su okupirali nacisti u istočnoj Europi i pritom poubijali više od milijun Židova.

 

Pitanje je li zlo neuništivo, ali ljudska glupost zasigurno jest, sudeći prema porukama koje šalju neke od mladih djevojaka u ovom natjecanju. Tako stanovita Katja Škredova iz bjeloruskog grada Mogiljeva poručuje kako "obožava Hitlera" jer je on bio spreman "eksperimentirati na ljudima".

 

 

Ukrajinka Irina Nagrebeckaya iz Kijeva napisala je pak pod svojom fotografijom: "Ne zaboravite! Adolf je njegovo ime, on je naša vječna rasa, njemu je dat vječni život".

 

 

Ima tu različitih izljeva obožavanja Hitlerove "inteligencije" i "naočitosti" među četrnaest djevojaka iz Istočne Europe koje su se prijavile za ovo natjecanje koje je na ostalim društvenim mrežama izazvalo sveopće zgražanje i nevjericu.

 

(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI