TURBO FOLK DIVA OTVORENO

Ceca: Arkan me je izgradio kao ličnost, nijedan drugi muškarac nije ostavio pečat na mene!

Showbizz 19.10.14, 17:39h

Ceca: Arkan me je izgradio kao ličnost, nijedan drugi muškarac nije ostavio pečat na mene!
Odrasla sam uz moga muža i on me je formirao kao ličnost, ostali nisu ostavili nikakav pečat. Svi su htjeli da me mijenjaju, rekla je pjevačica...

 Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je da nijedan muškarac u njenom životu nije ostavio na nju pečat sem njenog muža Arkana.

"Odrasla sam uz moga muža i on me je formirao kao ličnost, ostali nisu ostavili nikakav pečat. Svi su htjeli da me mijenjaju, ali ja sam formirana ličnost. Uvijek sam bila za kompromise i na neki vid popuštanja, pa sad zavisi koliko si zaljubljen", rekla je Ceca u Magazinu in.

 

Srpska diva je rekla i da bi rado zvocala kao što zvocaju žene, ali da nema kome.

 

Svetlana Ražnatović

 

 Pjevačica je rekla da njen sin Veljko Ražnatović, koji sa 17 godina osvaja srca tinejdžerki, nije mamin sin i da ga ne vaspitava da bude edipovac.

 

"On ne može da se ne sviđa djevojčicama jer sam ga vaspitala da bude džentlmen, da bude nježan sa djevojčicama jer je on i odrastao uz žene. Nisam htjela da bude edipovac, već da bude momak sa manirima. Vaspitala sam ga da bude pravi muškarac kao što je bio njegov otac", rekla je Ceca, koja je otkrila da njen sin nema djevojku.

 

(alo.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI