Foto / Mjesec prijateljstava iz m:tel-a

Ispunjenje želja je iznjedrilo nova prijateljstva

Biznis Klub 02.10.14, 16:54h

Ispunjenje želja je iznjedrilo nova prijateljstva
Mjesec prijateljstava je trajao tokom cijelog avgusta, a septembar smo posvetili ispunjavanju želja koje ste poželjeli za svoje najbolje prijatelje, saopšteno je iz m:tel-a.

 

 

"Tom prilikom smo prethodni vikend proveli u Beogradu, ispunivši tako i posljednje želje sa liste. Ovo putovanje je donijelo radost onima čije smo želje ispunili, ali i nama koji smo omogućili da se ostvare, a izlet je prerastao u predivno druženje tokom koga su se rodila nova prijateljstva.


Benjamin iz Bugojna koji je poželio da posjeti kuću cvijeća u Beogradu je oduševljeno izjavio:


,,Bila mi je velika želja da posjetim kuću cvijeća i drago mi je da sam došao u Beograd. Najviše su me fascinirali pokloni koje je Tito dobio iz raznih zemalja svijeta. Preporučujem svima da posjete ovaj istorijski muzej. Divno smo se družili danas, a upoznao sam i sjajne ljude. Mogao bih još ovdje da ostanem.''


Dragan i Liljana Nuždić iz Banjaluke nikada ranije nisu letjeli avionom, a kompanija m:tel ih je obradovala letom od Banjaluke do Beograda. Dočekali smo ih na beogradskom aerodromu 'Nikola Tesla' nakon uspješnog leta, a tom prilikom Ljiljana nam je rekla da je već dugo godina željela da leti avionom i da i dalje ne može da vjeruje da je njen sin poželio baš tu želju za nju, a da ju je m:tel ispunio. 


''Let je vrlo brzo prošao, i nije bilo strašno. Zaista me nije bio strah, jer sam se pripremila za ovo iskustvo, a i moj sin je bio uz mene. Osjećaj je stvarno fantastičan.'', rekla nam je ona.


Najmlađi učesnici izleta ispunjenja želja, su uživali u zoološkom vrtu. Obradovali su se kada su vidjeli neke od njihovih omiljenih životinja. 


,,Ovo je za djecu najljepše iskustvo, oduševljeni su.'', rekla nam je Sanja iz Prijedora.


Atmosfera tokom putovanje je bila veoma ugodna, a  dan nakon ispunjenih želja završio je svečanom večerom koja je poslužila kao odlična prilika da se razmjene utisci i lične životne priče svakog od dobitnika. 


Tokom mjeseca prijateljstva smo Ispunjavali želje, dijelili poklone i upoznali veliki broj divnih ljudi koji su imali mnogo toga lijepog da kažu o svom prijateljstvu i o prijateljstvu uopšte, a izletom u Beograd smo zaokružili ovu predivnu akciju", saopćeno je iz m:tel-a. 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI