Foto / On je stvarno 'ispustio dušu'

Plesač jedva podigao Lady Gagu koja je sve deblja i deblja

Showbizz 26.09.14, 16:42h

Plesač jedva podigao Lady Gagu koja je sve deblja i deblja
Za dobar show, Lady Gagi nije teško ni da obuče haljinu od svježeg mesa, ni da se pojavi na sceni u ogromnom jajetu, niti da na sebe stavi neki uvrnuti kostim, a još manje joj je teško da sa sebe svuče gotovo svu odjeću.

 

 


Na posljednjem koncertu u Amsterdamu, Gaga je pokazala od svega po malo, a kilograma, na nesreću njenih plesača, najviše.


Iako se čini da je pjevačica pokazala svoju drugačiju, nježniju stranu kada je izdala džez album sa Tonijem Benetom, Lady Gaga se vrlo brzo vratila onome u čemu je najbolja - u pravljenju ludog i otkačenog nastupa.

 

lady-gaga-plesac1


Ovoga puta, priredila je prilično žestok nastup publici u Holandiji, a takav show prepun zahtevnih koreografija, otkačenih kostima i lude energije, Gagina publika i očekuje od nje.


Jedini koji su doživjeli iznanađenje, i to neprijatno, čini se, bili su njeni plesači koji su morali da je nose. Kako je primjetno da  Gaga sve više i više slaže višak kilograma, tako će njenim  plesačima biti sve teže i teže da je podignu, što već sada potvrđuje izraz lica ovog plesača.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI