PUNA PODRŠKA PJEVAČICE LIDERU LDP-A

Karleuša: Dolazi Čedino vrijeme, pazite šta vam kažem, ova sisata plavuša nikad ne griješi!

Showbizz 23.09.14, 13:42h

Karleuša: Dolazi Čedino vrijeme, pazite šta vam kažem, ova sisata plavuša nikad ne griješi!
- Čeda može da računa na svu moju iskrenu, ljudsku i javnu podršku. Kao i dosad. Ne razumijem se ja u politiku. Mene vodi srce, obraz, iskrenost, a to je pogubno u Srbiji - kaže estradna pevačica

Poslije istraživanja koje je pokazalo da bi baš ona mogla da donese znatan rejting LDP-a, pjevačica Jelena Karleuša definitivno je ušla u političke vode! Ona tako poslije ovog istraživanja kaže da Čedomir Jovanović može uvijek da računa na njenu podršku.

 

- Vrijeme LDP-a tek dolazi. Tačnije vrijeme Čedomira Jovanovića. Mada zvuči paradoksno, Jovanović i Vučić će se u političkom, ali i u prijateljskom smislu, vrlo približiti u narednih 10 – 15 godina. Pazite šta vam kažem. Ova sisata plavuša nikada nije pogriješila – kaže za “Informer” u maniru političkog analitičara Jelena Karleuša.

 

- Čeda može da računa na svu moju iskrenu, ljudsku i javnu podršku. Kao i dosad. Ne razumijem se ja u politiku. Mene vodi srce, obraz, iskrenost, a to je pogubno u Srbiji. Čeda bi se više bavio spasavanjem moje glave nego partijom, a to mu sigurno ne treba – kaže ona.

 

(telegraf.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI