INTERVJU/ Željko Joksimović za 'Blic'

Moja ćerka je lepa i voli da se slika, ali to već počinje da joj smeta!

Zabava 23.09.14, 13:32h

Moja ćerka je lepa i voli da se slika, ali to već počinje da joj smeta!
Kažem joj: “Nemoj to da radiš da se ne bi krila pre vremena. Moraš prvo da napraviš plan, ime, karijeru..., pa da se onda pojavljuješ u novinama”

 

Prespavao sam ceo dan posle svadbe. Osećao sam se kao posle dočeka Nove godine, ovako za srbijanski “Blic” započinje razgovor slavni kantautor Željko Joksimović, koji je poslije crkvenog vjenčanja organizovao gala proslavu za rodbinu, prijatelje i kolege.
 

- Bilo je veoma veselo. Svi smo pevali, čak sam i ja zapevao. I hrana je bila odlična. Zaista je sve bilo perfektno.
 

Da li se promijenio vaš odnos prema Jovani nakon venčanja?
 

- Ništa se nije promenilo. Mi godinama živimo zajedno. Slavlje je bilo dobra prilika da okupimo drage prijatelje.
 

Pisalo se da ćete u istom danu prirediti i vjenčanje i krštenje sina Koste.
 

- Ih, šta su sve novine pisale. Je l‘ verujete da smo svim gostima poslali pozivnice za svadbu i rekli im da neće biti krštenja već samo venčanje, a oni su, pošto su pročitali u novinama da ćemo ga krstiti, zvali i pitali koji konfekcijski broj Kosta nosi i šta da mu kupe?! Ne vredi ono što Jovana i ja kažemo, bitnije je ono što piše u novinama.
 

Kada ćete krstiti sina?
 

- Uskoro.
 

Na koga liči Kosta?
 

- To još ne možemo da procenimo, mali je. Čas liči na mene, čas na Jovanu. Od prvog dana je ozbiljan. Da ga ne ureknem, ali volim da kažem da je on ozbiljan gospodin.
 

Jovana se vratila poslu, brzo je povratila vitku liniju. Ko čuva Kostu kada ona radi?
 

- Brzo se vratila u formu. Imamo pomoć u kući tako da, kada Jovana radi, Kostu ima ko da čuva. Tu su i naši roditelji. Snalazimo se, sve je u redu. Dobro smo organizovani.

 

Dugo niste objavili album. Da li radite na tome?
 

- Pripremam album nakon pet godina pauze. Mislim da će to biti moj najbolji album ikad. Veoma sam ponosan. Prvi put u životu sam prezadovoljan - i produkcijski, i žanrovski, i mentalno, i emotivno... Mada, to valjda ide s godinama (smeh). To će biti moj najzreliji album, videćete.

 

mina-joksimovic

Da li je kćerka Mina talentovana za muziku?
 

- Jeste. Završava prvu godinu muzičke akademije. Veoma lepo peva. Napravila je neke snimke u studiju dok sam bio na moru i poslala mi je. Iskreno, oduševio sam se. Traži savete, ali je “isuviše svoja”. Voli da peva na stranim jezicima. To me ne raduje, ali podržaću je. Ima svoj pravac, zna šta hoće, ali neka prvo završi akademiju. Mislim da će tada biti spremna i da daje intervjue. Znam da je ponekad zovete, ali mislim da je još rano da priča za medije. Podržavam je u svemu što radi i to je jedino važno.
 

Ona na društvenim mrežama često objavljuje fotografije i video-snimke, koje mediji prenose.
 

- Lepa je i voli da se slika, ali to već počinje da joj smeta. Kažem joj: “Nemoj to da radiš da se ne bi krila pre vremena. Moraš prvo da napraviš plan, ime, karijeru..., pa da se onda pojavljuješ u novinama”.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI