RAJ ZA OČI

Ove seks-bombe imaju najsavršenije grudi na svijetu!

Showbizz 23.09.14, 13:14h

Ove seks-bombe imaju najsavršenije grudi na svijetu!
Na osnovu specifične formule, plastični hirurg Patrik Maluči je izračunao da najidealnije poprsje imaju Keli Bruk, Skarlet Johanson, Keti Peri, Kejt Midlton, Miranda Ker i Megan Foks

Oble, male, velike, prirodne, silikonske – koliko ljudi toliko i omiljenih vrsta grudi, a da se mi ne bismo prepirali, ugledni britanski plastični hirurg Patrick Mallucci je napravio formulu na osnovu koje je izračunao da najsavršenije poprsje imaju Kelly Brook, Scarlett Johansson i Kate Middleton!

 

Po Malluccijevoj računici idealno je ako žena, izraženo u procentima, iznad linije bradavica ima 45, a ispod 55 odsto grudi. A tu je veoma bitan i ugao od 20 stepeni pod kojim su “usmerene” bradavice, i u ovakav proračun se uklapaju i Megan Fox, Katty Perry i Miranda Kerr.

 

Foto: Profimedia

 

Da bismo ilustrovali razlike koje ove cifre znače, navodimo nekoliko primjera; Kim Kardashian ima poprsje sa odnosom 55:45, Britney Spears 50:50 a Rihana 35:65. Da sve bude još zanimljivije, Malluccijevu analizu su portvrdili i rezultati ankete u kojoj je većina od 1.300 ispitanika, za žene sa savršenim grudima izabralo baš Kelly Brook i Scarlett Johansson.

Skarlet Johanson

 

(telegraf.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI