Akcija na području Brčkog

Uhapšeni osumnjičeni za drogiranje i seksualno zlostavljanje djevojčice

Hronika 23.09.14, 12:47h

Uhapšeni osumnjičeni za drogiranje i seksualno zlostavljanje djevojčice
Policija je u okviru akcije "Palermo 2" pretresla kuću u Brčkom za koju se sumnja da su Ivanović i Babić koristili i pronašla 150 tableta za seksualnu stimulaciju, koje su najvjerovatnije davane maloljetnici

Policija je uhapsila Cvijetina Ivanovića (19) i Mirka Babića (25), obojica iz Brčkog, koje sumnjiči da su u više navrata drogirali trinaestogodišnju djevojčicu, a potom je seksualno zlostavljali.

 

Osumnjičeni su uhapšeni na području Brčkog.

 

Policija je u okviru akcije "Palermo 2" pretresla kuću u Brčkom za koju se sumnja da su Ivanović i Babić koristili i pronašla 150 tableta za seksualnu stimulaciju, koje su najvjerovatnije davane maloljetnici.

 

Kako saznajemo, istražioci vjeruju da su barem dvije maloljetnice zlostavljane, ali zasad imaju dokaz samo za djevojčicu.

 

 Inače, policija je do ovog šokantnog otkrića došla dok je istraživala lanac prostitucije koji je razotkriven u akciji "Palermo" u maju ove godine.  Tada je uhapšeno  šest osoba zbog sumnje da su na području ovog grada tri maloljetnice prisiljavale na seks za novac.

 

Ta šestorka je osumnjičena da se bavila i trgovinom narkoticima, a  uhapšeni su Gavro Mitrović (26), Vićo Rakić (26), Srboljub Đurić (26), Nikola Jevrić (22), Nedeljko Ivanović (29) i Nemanja Stakić (20).

 

Oni su maloljetnice prisiljavali da pružaju seksualne usluge nekolicini punoljetnih osoba, koje su većinu novca davale uhapšenima, a manji dio dobijale su i djevojke.

 

(Nezavisne.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI