Razmažena zvijezda

Njeni zahtjevi graniče se sa zdravim razumom!

Showbizz 22.09.14, 17:00h

Njeni zahtjevi graniče se sa zdravim razumom!
Italijanski reditelj otkrio je kako saradnja sa slavnom glumicom nije bila nimalo jednostavna...

 

 


Italijanski reditelj Pupi Avati znao je da želi slavnu glumicu Šeron Stoun u svom filmu, ali nije znao koliko je saradnja s njom zaista teška.


- Bio sam srećan kad sam saznao da je Šeron pristala da glumi u ovom niskobudžetnom projektu, sve dok nije postala prezahtjevna', rekao je Avati, piše Huffington Post.


- Pregovori s njom graničili su se sa zdravim razumom i sadržali su sramotne detalje, prema kojima Italija ispada zemlja trećeg svijeta. Usput, samo da znate, Italija ima struju, rekao je reditelj.

 

Sharon Stone u Cannesu 2013


Ispričao je i kako je Stounova nenajavljeno nestala sa seta kada je ugledala grupu fotografa i televizijsku ekipu koji su došli da snimaju filmski set.


- Moj brat Antonio primio je poziv od njenog menadžera iz Los Anđelesa. On mu je tada otkrio da se Šeron zaključala u automobil i da neće izaći da snimi nijednu scenu sve dok se fotografi ne udalje sa seta. Naravno da smo ih onda i sklonili.

 
Koliko apsurdan moraš da budeš da zoveš nekoga u Ameriku da riješi problem koji je ona sama mogla da riješi, samo da me je pitala, ispričao je Avati.


PR slavne glumice demantovao je ove tvrdnje i rekao da je Stounova "jako profesionalna u svom poslu".

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI