ŽRTVE HAKERA

Vrući prizori: Procurile gole fotografije Rihanne i glumice koja je golišave prizore slala Johnnyju Deppu

Showbizz 22.09.14, 10:17h

Vrući prizori: Procurile gole fotografije Rihanne i glumice koja je golišave prizore slala Johnnyju Deppu
Rihanna i američka glumica Amber Heard postale su posljednje žrtve hakera koji su njihove gole fotografije objavili na internetu

Dvije fotografije pjevačice u toplesu pojavile su se na 4chanu i Redditu jučer ujutro, gdje je osvanulo i 50 golišavih fotografija glumice.

 

TMZ piše kako su neke od fotografija koje je Amber Heard snimila svojim mobitelom bile namijenjene za njezinog zaručnika Johnnyja Deppa.

 

Ove fotografije samo su nastavak na niz onih koje su procurile prošlog tjedna - fotografije na kojima su gole Kim Kardashian, Vanessa Hudgens, Kate Bosworth i Hope Solo također su objavljene.

 

Američka glumica Gabrielle Union potvrdila je kako su fotografije autentične i kazala kako će zbog ugrožene privatnosti kontaktirati FBI.

 

- Svim žrtvama šaljem ljubav, podršku i molitve. Mi nismo učinile ništa pogrešno, kazala je Union.

 

Novo curenje fotografija odvilo se tri tjedna nakon što su objavljene fotke Jennifer Lawrence i '100 drugih zvijezda' uključujući i supermodel Kate Upton.

 

Kako piše TMZ, fotografije stavljene na 4chan i Reddit ubrzo su uklonjene zbog stroge politike tih stranica koja ne dopušta objavljivanje hakiranih fotografija.

 

 

(FENA/dh)

BLIN
KOMENTARI