BPS-SEFER HALILOVIĆ O KRSTU IZNAD SARAJEVA

Treba nam bh. vojska na granicama da se oslobodimo fašista i provokatora!

Front 22.09.14, 08:49h

Treba nam bh. vojska na granicama da se oslobodimo fašista i provokatora!
BPS-Sefer Halilović naglašava kako će, ukoliko pobijedi na izborima 2014. godine, vratiti Republiku Bosnu i Hercegovinu u puni ustavno-zakonski kapacitet i izvesti bh.vojsku na bh.granice te će se odlučno suprostaviti onima koji misle da su uspjeli oteti dijelove naše domovine od koje ne damo ni pedalj!

 

BPS-Sefer Halilović nije iznenađen postavljanjem krsta iznad Sarajeva jer je to nastavak iste one politike, istočne i zapadne, koja označava teritorije koje su silom i zločinima preoteli silom Republike BiH i na kojima su izvršeni stravični zločini nad građanima naše zemlje, a pretežno nad Bošnjacima.


Baš kao i krst iznad Mostara, inat crkva poviše Memorijalnog centra Potočari, tako i krst iznad Sarajeva ima za cilj obezvrijeđivanje žrtava koji su ubijeni podno ovih građevina koje nemaju nikakve veze za religioznošću onih koji ih grade i postavljaju, već su direktno u službi podsmijavanja ubijenim ljudima i njihovim porodicama.

 

Postalo je jasno kako građani BiH, patriote ove zemlje moraju uzeti političku i građansku inicijativu u svoje ruke i osloboditi se okova fašista i provokatora koji bi da nas drže zatočene u našoj sopstvenoj državi.


BPS-Sefer Halilović poziva OHR da se povuče iz BiH jer nije obezbijedio ambijent za provođenje Dejtonskog sporazuma, smanjivanja nacionalizma agresora, niti je pomogao u kažnjavanju onih koji su ubjali i pljakali našu državu.

 

BPS-Sefer Halilović naglašava kako će, ukoliko pobijedi na izborima 2014. godine, vratiti Republiku Bosnu i Hercegovinu u puni ustavno-zakonski kapacitet i izvesti bh.vojsku na bh.granice te će se odlučno suprostaviti onima koji misle da su uspjeli oteti dijelove naše domovine od koje ne damo ni pedalj!, navodi se u saopštenju Sektora za komunikacije BPS-a.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

BLIN
KOMENTARI