VIDEO/ Nadzorne kamere zabilježile izljev bijesa

Brutalan napad na ulici: Žena napala prolaznicu usred bijela dana

Hronika 21.09.14, 14:18h

Brutalan napad na ulici: Žena napala prolaznicu usred bijela dana
Nemili incident šaketanja na ulici Birminghama dogodio se u srijedu oko 13 sati, a sve su snimile nadzorne kamere, piše Mirror

 

Šokantna snimka nadzorne kamere pokazuje trenutke izljeva bijesa jedne žene na prolaznicu na ulici koja ju je zamolila da pomakne automobil.

 

Policija sada provodi istragu nakon što je žena, čiji identitet još nije ustvrđen, 44-godišnju prolaznicu uhvatila za vrat, srušila je na pod i nekoliko puta udarila.

 

Na snimci se vidi kako žrtvi niko nije priskočio u upomoć iako je na ulici bilo i drugih ljudi.

 

Brutalno nasilje počelo je kada je automobil nepoznate napadačice blokirao cestu, a prolaznica ju je zamolila da se pomakne. Kako napadačica to nije učinila, žena je pronašla drugi put i parkirala tamo gdje je mogla. Vidjevši je kako prolazi ulicom, napadačica je zaskočila žrtvu i zadala joj tjelesne ozlijede.

 

Otišla je u trgovinu, a na povratku je zatekla napadnutu kako zapisuje broj registarskih tablica njenog automobila što ju je ponovno naljutilo, pa je bijes iskazala još jednom. Potom je ušla uz automobil u kojem je bio jedan muškarac i odvezli su se u nepoznatom smjeru.

 

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI