Za nju i njega

Deset vrelih tehnika oralnog seksa

DEPO PLUS 20.09.14, 18:20h

Deset vrelih tehnika oralnog seksa
Isprobajte seksi tehnike koje će i vama i njemu donijeti najbolje oralno zadovoljstvo ikada!

Za nju: "Nevidljivi" oralni seks

 

Velikom broju žena treba vremena da se psihički opuste i uživaju u oralnom seksu. Ako je to slučaj sa vama, ugasite svjetla. Što vam manje stvari odvlači pažnju to ćete se bolje fokusirati.

 

Za njega: Posvetite se F tački na njegovom tijelu

 

Njegov frenulum (kožica sa donje strane njegovog penisa) zalužuje poseban tretman. Stavite vrh prsta na ovo mjesto kako biste stimulisali njegovu F tačku, a zatim obuhvatite cijeli penis ustima (uključujući i vaš prst).

 

Za nju: Zamolite ga da pojača pritisak

 

Mnoge žene ne mogu da dostignu orgazam za vrijeme oralnog seksa, zato što je muškarac suviše nježan. Tražite mu da sisa vaš klitoris, ovako će osjećaj biti intenzivniji.

 

Za njega: Ovako još to niste radili

 

Rupica na vrhu njegovog penisa je jako osjetljiva. Vrhom jezika pritisnite to mjesto. On vjerovatno ni ne zna da ovo osjetljivo mjesto ima potencijala, pa će mu se svidjeti što ste to otkrili.

 

Za nju: Multitasking za više orgazama

 

Žena će bolje dostići vrhunac ako muškarac stimuliše više mjesta odjednom. Dakle, dok je njegov jezik u poslu recite mu da se igra vašim bradavicama.

 

Za njega: Seksi trik za buđenje čula

 

Kožica koja se nalazi tik ispod glavića jako je osjetljiva na dodir. Prekrijte zube usnama a zatim obuhvatite glavić usnama. Čvrsto pritisnite a zatim opustite pritisak. Ovaj potez će razbuditi nervne završetke, a zatim ih opušta, što može jako da mu prija.

 

Za nju: Hlađenje može biti hot

 

Kada ste uzbuđeni vaša temperatura se podiže, zato će bilo šta hladno biti pravo uživanje za vaša čula. Pokušajte sa kockicama leda, ili usmjerite ventilator ka vama, da vam bude hladnije dok osjećate njegov topao dah među nogama.

 

Za njega: Ako pomislite da ulazi preduboko

 

Evo trika koji će ga navesti da misli da ste cijeli penis uzeli duboko u usta: stavite vrh jezika na gornje zube, i pustite da njegov penis udara donji dio vašeg jezika.

 

Za nju: Popnite se gore

 

Ne morate ležati da biste dobili oralni seks. Neka on legne a vi ga opkoračite u predjelu njegovih ramena, tako da mu sjednete tik iznad usana. Ovo vam daje dodatnu kontrolu kada je o pokretima riječ, tako da ćete lakše dostići vrhunac. Ovo je ujedno jako erotično za muškarce jer imaju sjajan pogled.

 

Za vas oboje:

 

Lezite jedno do drugog u položaju 69. Dok pružate/dobijate oralno zadovoljenje stavite ruke na njegovu zadnjicu i zamolite da on učini to isto. To su veliki mišići koji kad se trljaju povećavaju zadovoljstvo.

 

(Cosmopolitan.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI