OČARAVAJUĆA LJEPOTA

Kako je moguće da ova žena sa 60 izgleda kao da joj je 25?

Showbizz 19.09.14, 16:24h

Kako je moguće da ova žena sa 60 izgleda kao da joj je 25?
Slavna manekenka Christie Brinkley ne prestaje nas fascinirati svojim mladenačkim izgledom, a iako je početkom godine napunila 60 godina, još uvijek izgleda barem upola mlađe

Na najnovijoj fotografiji koju je objavila na svom Instagramu lijepa manekenka u naručju drži svog sina Jacka dok je bio beba, a ono što upada u oči je to što Christie izgleda gotovo jednako kao danas.

 

Sjajna figura na kojoj bi joj pozavidjele i dvadesetogodišnjakinje te lice koje ni približno ne odaje godine izazivaju zavist kod žena. Iako se Christie kune da su za njezin fascinantan mladolik izgled krivi geni, mnogi se pitaju koliko su zapravo zaslužne i izuzetno vješte ruke plastičnih kirurga.

 

http://www.becauseiamfabulous.com/wp-content/uploads/Christie-Brinkley-Victoria-Beckham-Sports-Illustrated-Swimsuit-50th-Anniversary-Pink-Carpet-.jpg

 

Brinkley je već u nekoliko navrata opovrgavala navode o tome da je imala plastične operacije na licu i tvrdi da je tajna njezina mladolikog izgleda u posebnim tretmanima ljepote kojima se podvrgava jednom mjesečno, a koji 'peglaju' vidljive bore. 'Nikad ne reci nikad kad su plastične operacije u pitanju, ali toliko je dostupnih neinvazivnih metoda kojima se može podvrći', rekla je.
 

 

Priznaje da nije jela meso od svoje 12. godine, a više ne jede ni ribu ni mliječne proizvode, osim kozjeg i ovčjeg mlijeka. Redovito čisti lice, koristi piling i njeguje ga hidratantnim kremama, a svakodnevno nanosi kremu sa zaštitnim faktorom i pije velike količine vode kako bi joj tijelo i koža uvijek bili hidrirani.

 

Christienoj ljepoti svakako doprinosi i njezin, čini se, vječito vedar duh i zarazan osmijeh, a bez obzira na to jesu li za njezin izgled zaslužni estetski zahvati ili geni u kombinaciju sa zdravim životnim navikama, činjenica je da je prelijepa.

 

(tportal/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI