Ko je Amerikanac koji je umislio da je srpski vojnik?

Ubica policajaca je bio zadužen za istorijske činjenice u filmovima, a u nekima je i glumio...

Hronika 18.09.14, 19:09h

Ubica policajaca je bio zadužen za istorijske činjenice u filmovima, a u nekima je i glumio...
Ubica policajca koji je radio u filmskoj industriji kao stručnjak za vojnu istoriju od petka je u bijegu i za njim se intenzivno traga.


Od petka je Pennsylvania na nogama jer traje velika policijska potjera za čovjekom koji je ustrijelio policajca.

 

Eric Frein, bjegunac koji je u petak pucao na dvojicu policajaca, pri čemu je jedan od njih ubijen, je 31-godišnji pripadnik skupine koja simulira vojne sukobe.

 

Jeremiah Hornbaker, koji je poznavao Freina iz filmske industrije, rekao je kako je on često bio unajmljivan kao vojni stručnjak i stručnjak za oružje. Naveden je i kao glumac na stranicama IMDb jer je 2007. glumio njemačkog vojnika. Hornbaker kaže kako je Frein uglavnom bio osoba zadužena za istorijske činjenice u filmovima u čijem snimanju je sudjelovao.

 

Freinov otac, umirovljeni pukovnik američke vojske, rekao je policiji kako je njegov sin vrsni strijelac koji "ne promašuje".

 

Na fotografijama objavljenim u medijima vidi se Frein u uniformi srpske vojske. Budući da je treniran za preživljavanje u prirodi, pretpostavlja se da se skriva u šumi, a pojavila se i bojazan kako bi fanatik mogao loviti policajce koji su uključeni u potragu.

 

(Net.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI